Grundläggande konditorbevis
Le Cordon Bleu University Ottawa
Nyckelinformation
Campus läge
Ottawa, Kanada
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Lär dig de klassiska teknikerna för att kombinera ingredienser i rika bakverk.
Huvudingredienserna i fransk konditori är mjöl, smör, ägg och "savoir-faire!" Genom att lära sig deras olika kombinationer, egenskaper och applikationer kommer du att lära dig att göra olika typer av konditori som paté sablée, paté feuilletée och chouxpasta; och traditionella slott som Saint Honoré, Black Forest och Paris-Brest. Demonstrationerna och de praktiska sessionerna leder dig steg för steg igenom grunderna för fransk konditori.
Basic Pastry är det första steget, följt av mellanliggande och överlägsen i att slutföra ditt Diplôme de Pâtisserie.
4 intag varje år: januari, april, juli, oktober