AAS i Hospitality Management
Lewis-Clark State College
Nyckelinformation
Campus läge
Lewiston, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 21 836 / per year *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* Invånare i Idaho: 6 996 $ / bosatt i Asotin län: 11 066 $ / icke-invånare: 20 252 $
Introduktion
Studenter som är inskrivna i Hospitality Management-programmet får relevant och branschdriven undervisning, med professionell teknisk kompetensträning inom området gästfrihet, resor och turism. Praktisk instruktion kombinerad med uppdaterad teori från några av de ledande experterna i branschen börjar med "Semester of Exploration" som leder till " Pathways " eller betoning inom koncentrationsområden som Food & Beverage Management , Hospitality Management, Culinary Arts och Hotel/Resort Management och Front Office Management. Den unika leveransaspekten av Hospitality Management-programmet fokuserar inte bara på de tekniska färdigheter som behövs, utan det här programmet innehåller den viktiga affärs- och marknadsförings "Owner's Mindset", industridesignkomponenter, ledningsgrunder och etik som behövs för att ge eleverna kunskapen för att bli framgångsrika och Gör mer.
Pathways
- Hospitality Management (AAS)
- Hospitality Management-Culinary Arts (AAS)
- Hospitality Management-Hotel/Resort Management (AAS)
- Hospitality Management (ATC)
- Food & Beverage Management (ITC)
- Front Office Management (ITC)
Galleri
Programresultat
Efter att ha slutfört vald " Pathway " kommer eleverna:
- Demonstrera en Associate-nivå eller högre, kunskaps- och färdighetsbas som krävs av gästfrihetsledningen, rese- och turismbranschen i studentens valda " Pathway " eller fullföljande program.
- Visa kommunikationsförmåga som behövs för att arbeta i besöksnäringen med gäster, anställda, medarbetare och högsta ledningen.
- Förstå och ta itu med frågor och problem relaterade till säkerheten och säkerheten för människor, egendom och branschens välbefinnande.
- Oavsett " Pathway " eller betoning, förstå att alla aspekter av gästfrihet, resor och turism hänger ihop.
- Förstå tvärkulturen, ledningsgrunderna, affärsstrukturerna och etiken inom hotell-, rese- och turismbranschen.
Karriärmöjligheter
- Arbetsledare för livsmedelsarbetare, 38 220 dollar
- Första linjens handledare för matberedningsarbetare, $34,570
- Boendechef, 56 670 $
- Food Service Manager, $56,590
- Resebyrå, $42,350
Karriärdata och löneinformation kommer från US Bureau of Labor Statistics.