Keystone logo
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Introduktion

Managementkurser Storbritannien

London Business Training

LBTCs tjänster levereras genom att utöva affärs- och managementkonsulter som har omfattande multisektor och global kunskap och erfarenhet. Ett viktigt inslag i LBTCs servicemodell är att den är helt papperslös, i linje med vårt kärnvärde av hållbarhet. Därför levereras allt kursmaterial, dokumentation och kommunikation elektroniskt vilket ytterligare bidrar till effektiviteten i verksamheten och kundens lärande erfarenhet.

Vid LBTC tas omsorg för att förstå våra kunders specifika behov, och serviceleveransen anpassas därför för att ta itu med den unika naturen hos en kunds krav. Vi strävar ständigt efter att etablera och vårda långsiktiga affärsrelationer. LBTC: s positioneringsuttalande är att fungera som våra kunders partners på gång genom att lösa sina affärs- och förvaltningsfrågor.

Vår vision är att möta affärsverksamheten och ledarskapsutbildningen och konsultbehoven hos alla individer och organisationer världen över. LBTC: s uppdrag är att leverera en innovativ, hållbar och tillgänglig service av högsta kvalitet som ger lösningar till våra kunder.

Vi erbjuder en portfölj av öppna kurser som inkluderar 500 affärs- och managementkurser . De öppna kurserna har en varaktighet mellan 1 dag och 2 veckor och upprepas var fjärde månad och ger därmed potentiella kunder möjlighet att välja ett kursdatum som passar deras respektive schema.

För de kunder som står inför mer komplicerade affärs- och förvaltningsfrågor erbjuder LBTC även skräddarsydda utbildnings- och managementkonsulttjänster. Dessa servicealternativ är mycket skräddarsydda för att ta itu med den specifika karaktären hos de utmaningar våra kunder står inför.

Hållbarhet

Hållbarhet är ett av våra kärnvärden vid LBTC.

Miljöpåverkan av papper är betydande. Massa- och pappersbruk bidrar till luft-, vatten- och markföroreningar. Denna fråga förvärras ytterligare av att den globala förbrukningen av papper har ökat med 400% under de senaste fyra decennierna.

Utbildningsinrättningar är berömda för sitt beroende och därmed slöseri med papper. Papper är verkligen återvinningsbart, men inte alla återvinns.

LBTC har antagit mantraet att minska, återanvända och återvinna - och tagit det ett steg längre genom att avvisa användningen av papper. Vi har implementerat en papperslös arbetsmodell där all kommunikation, dokument och kursmaterial levereras elektroniskt.

Den extra fördelen med att använda elektroniska medier är den enorma effektiviteten som denna metod ger. Vi uppmuntrar alla våra intressenter att gå med i LBTC i våra ansträngningar för att bli gröna .

Platser

  • One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Frågor