Keystone logo
© Loyalist College
Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Introduktion

Välkommen till Loyalist College i Toronto

Loyalist College of Applied Arts & Technology kommer att vara Ontario's Destination College, känt lokalt, nationellt och internationellt som ett medvetet val av studenter, lärare och personal, där deras erfarenheter möjliggörs av en engagerad och stödjande kultur.

Loyalist College i Toronto erbjuder studenter den idealiska kombinationen av akademisk excellens, fritidsaktiviteter och upplevelser. Vårt mångsidiga community inkluderar internationella studenter från ett ständigt växande antal länder runt om i världen.

På Loyalist College i Toronto är vi stolta över den personliga och vänliga uppmärksamhet som våra studenter får. Fakulteten och personalen lär känna varje student, övervakar deras framgång och ger stöd vid behov.

Vi har ett uppdrag: att förändra världen genom det lillas kraft.

I en värld besatt av stort är vi små. Små ger oss kraften att göra stora saker. I en opersonlig värld av stora föreläsningssalar och stadionsittplatser känner vi våra studenter vid namn och omständigheter.

Små befria oss att ge personlig en-mot-en uppmärksamhet, i små klasser och personliga praktiska lärmiljöer. Resultatet? Lojalistiska akademiker är redo för jobb med de färdigheter som behövs för att omedelbart påverka utmanande områden inom biovetenskap, hälsa, näringsliv och media.

Som Ontario's Destination College är vårt intima campus beläget på över 200 hektar i den vackra Bay of Quinte-regionen och är perfekt beläget mellan Toronto, Ottawa och Montreal. Våra djupa gemenskapsrötter och samarbetsanda säkerställer att vi arbetar hand i hand med våra lokala partners och industrier för att driva framtiden för innovation och arbetskraftsutveckling i Bay of Quinte-regionen.

Vi är Loyalist College of Applied Arts and Technology. Vi är små.

Varför lojalist?

Lär dig de stora fördelarna med en liten högskola – och varför lojaliststudenter fortsätter att göra stora saker. Inte trots vår storlek utan på grund av det.

 1. Små klasser, stor skillnad.
 2. Liten högskola, med stora möjligheter och ett stort nätverk.
 3. Vi är en stor sak när det gäller tillämpad forskning.
 4. Över 1 miljon dollar i studiestöd årligen.
 5. Framtidsfokuserade lärcentra och teknologier
 6. Liten högskola, mer omsorg.
 7. Liten stad, med ett stort hjärta.
 8. Bli inte stor. Kom hem.
 9. Flexibla inlärningsmöjligheter = Stora möjligheter.
 10. Stora saker börjar små.

Campus funktioner

  Antagningar

  Stipendier och finansiering

  Varje år tillhandahåller vi över en miljon dollar i studentfinansiering genom utmärkelser, stipendier, stipendier och anställningsmöjligheter genom On-Campus Employment Initiative. Det finns pengar där ute som hjälper dig att nå dina mål. Den vänliga personalen på vårt finansiella stödkontor kan visa dig var du hittar den, hjälper dig att ansöka och lära dig användbara budgeteringskunskaper för att få det att hålla under läsåret.

  Ranking

  Loyalist College fick sin plats bland Top 50 Reseach Colleges i Kanada för tredje året i rad.

  >href= https://loyalistcollege.com/news/loyalist-college-ranks-2-for-industry-research-income-as-percentage-of-total-research-income/ "

  Studentberättelser

  Platser

  • Belleville

   376 Wallbridge-Loyalist Rd. PO Box 4200 Belleville, Canada, ON K8N5B9, Belleville

  • Toronto

   4000 Victoria Park Ave Toronto, Canada, ON M2H 3P4, Toronto

  • Port Hope

   10 Pine St. South Port Hope, ON L1A 3E7, Port Hope

  Frågor