
Diplom in
Teknisk diplom i bakproduktion Milwaukee Area Technical College

Introduktion
Lär dig att producera och förbereda pajer, kakor, kakor, bröd och andra varor i en mängd olika bakmiljöer, såsom i butik och oberoende bagerier, stora kommersiella bagerier och restauranger.
Utexaminerade hittar vanligtvis anställning i detaljhandeln eller kommersiella bagerier. Arbetsgivare förväntar sig att akademiker på ett säkert sätt använder utrustning, blandar smet och degar och skickligt dekorerar bakverk.
Dina poäng kan användas för att slutföra examen inom Baking and Pastry Arts.
Ytterligare programdetaljer: Bagare behöver vanligtvis stå under långa perioder och kräver full användning av sina armar, händer och fingrar. Läsförmåga och grundläggande matematikkunskaper är viktiga. Andra egenskaper inkluderar en vilja att ta ansvar för arbetets kvalitet; och förmågan att samarbeta bra med andra.
Läroplan
Kurs | Kursnamn | Krediter |
BAKNING-120 | Grundläggande bakteknik ‡ | 3 |
BAKNING-122 | Bakningsprinciper och ingrediensfunktioner | 3 |
CULART-117 | Nutrition for Culinary Arts | 1 |
CULMGT-112 | Matservice Sanitet | 2 |
ENG-195 | Skriftlig kommunikation (eller) ENG-201 engelska 1 ‡ | 3 |
MATH-134 | Matematiskt resonemang (eller) valfri MATH-kurs på 200 nivåer | 3 |
BAKNING-101 | Baknings- och bakverkstekniker 1 ‡ | 3 |
BAKNING-125 | Hantverksbröd ‡ | 3 |
BAKNING-129 | Hälsosamt och naturligt bakning ‡ | 2 |
BAKNING-130 | Fälterfarenhet inom bakning och konditori ‡ | 1 |
CULMGT-105 | Kulinarisk matematik och kostnadskontroll | 3 |
ENG-196 | Muntlig/interpersonell kommunikation (eller) Vilken kurs som helst på 200 nivåer ENG eller SPEECH | 3 |
Totala poäng | 30 |
‡ Förutsättning krävs.
Kraven på programmets läroplan kan ändras.
Aktuella MATC-studenter bör konsultera sin akademiska programplan för specifika läroplanskrav.
Programresultat
- Säker användning av hand- och elverktyg i bageriet
- Skalande ingredienser för exakt portionering
- Blanda och hantera smet och degar
- Applicera glasyr på bakade produkter
- Tillagning av snyggt bröd, middagsrullar, lagerkakor, tortes, petit fours och kakor
- Konvertera standardrecept och portionskontrollformler
Karriärutsikter
Utexaminerade hittar vanligtvis anställning i detaljhandeln eller kommersiella bagerier. Arbetsgivare förväntar sig att akademiker på ett säkert sätt använder utrustning, blandar smet och degar och skickligt förbereder och dekorerar bakade produkter.
Möjliga karriärer
- Bagare
- Tårtdekoratör
- Produktionsbagare
- Produktion Konditor/Kock
Antagningskrav
- Förmåga att lyfta upp till 50 pund, och köp av en enhetlig och bakverksverktygssats krävs också för detta program.