
Vetenskaplig yrkesexamen in
Associate in Science i bakning och konditorivaror Mission College

Introduktion
Associate Degree i bakning och konditorivaror ger säljbara färdigheter som är nödvändiga för avancerad framgång inom bak- och restaurangbranschen. Utexaminerade lär sig ledningsteori, affärsverksamhet och färdigheter i bakning och bakverk som är nödvändiga för att starta sin konditoriverksamhet eller anta chefspositioner i konditori-, catering- och restaurangföretag. Kärnklasser bör tas i rekommenderad ordning för maximal framgång.
Skicklighet behövs
- Kreativ problemlösning.
- Kundcentrerad strategi.
- Ledarförmåga.
- Kommunikationsförmåga (tvåspråkig ett plus.)
- Kulturell medvetenhet i hanteringen av en mängd olika bakgrunder/seder.
- Göra flera saker samtidigt.
- Stark arbetsmoral och engagemang.
- Professionalism.
- Lagarbete.
- Kunskap om säkerhetskrav och uppmärksamhet på detaljer.
Faciliteter
Karriärmöjligheter
Jobb på fältet
- Hotellarbetare, inklusive drift, reception, städning, restaurangpersonal och bärare.
- Konditor
- Restaurangverksamhet, inklusive kock, server, chef, värd, bartender
- Sommelier (expert på vin)
- Restaurangägare
- Händelsehantering
- Verkställande kock
- Cateringchef eller assistent
- Hotellchef och ledning
- Hushållerska
- Resebyrå och reseledare
- Marknadsföring och PR