
Diplom in
6 månaders professionellt diplom för bakning och konditorivaror Pacific Institute Of Culinary Arts

Stipendier
Introduktion
Baking & Pastry Arts-studenter börjar sin träning med mät- och skalningstekniker, köketerminologi och startar sin praktiska färdighetsträning i hantverksbröd, konditorivaror och smörgåsar, kakor, kakor, fyllningar, dessertsåser och choklad.
Avancerad undervisning i våra konditori- och brödkök gör det möjligt för eleverna att skärpa sina praktiska färdigheter när de producerar hantverksbröd, bakverk, desserter och kakor för Blue Hat Bakery och pläterade desserter för Blue Hat Bistro.
KRAV FÖR INLÄMNING AV INLÄMNANDE STUDENTER
Gradering från klass 12 eller motsvarande (GED), eller mogen student (19+)
Hepatit A-immunitet
Kopia av provinsiell medicinsk försäkring
Foto-ID utfärdat av regeringen (dvs. pass, körkort)
INTERNATIONELLA KRAV FÖR STUDENTTILLGÅNG
Giltigt studietillstånd
Privat sjukförsäkring
Hepatit A-immunitet
Gradering från klass 12 eller motsvarande (GED), eller mogen student (19+)
Foto-ID utfärdat av regeringen (dvs. pass)
INTERNATIONELLA KRAV FÖR STUDENTSPRÅK
Engelska språkkunskaper: IELTS 6.0 eller TOEFL 65, eller
Gymnasium eller gymnasieexamen om engelska är undervisningsspråket