
Magisterexamen in
Professionell kulinarisk / bakning och konditorivaror Dubbel examen Pacific Institute Of Culinary Arts

Stipendier
Introduktion
Matlagningskonst
Eleverna börjar med knivförmåga, kulinariska termer och utrustningsanvändning, följt av smakrika lager, skålens konst, kött, fjäderfä, fisk, skaldjur, grönsaker, bakverk och brödtillverkning - i ett praktiskt format som gör att eleverna kan bedöma deras skapelser med alla dina sinnen. Uppskatta skillnaden som en aromatisk lager ger i risotto och smaka på en perfekt reducerad portsås till lamm.
Bakning & konditorivaror
Eleverna börjar med mätning och skalning, terminologi, hantverksbröd, konditorivaror och smörgåsar, efterrättsåser, fyllningar, choklad, socker och en mängd olika klassiska, moderna och semesterbakelser. Studenter skapar invecklade garneringar och lär sig professionella pläteringshemligheter - i ett praktiskt format som gör att eleverna kan öva och utveckla sina tekniker.