Keystone logo
Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Introduktion

Innovativ. Studentcentrerad. Fakultet i världsklass.

PåPeninsula College, vår unika miljö uppmuntrar dig att utforska nya möjligheter. Högskolan är innovativ och studentcentrerad med utmärkta lärare och små klasser. Våra inlärningsfaciliteter har slående arkitektur och klassrum med avancerad instruktionsteknik och utrustning. Vi erbjuder internationella inlärningsupplevelser och är aktivt involverade i vårt lokala samhälle. Vad mer, vi erbjuder många möjligheter utanför läroplanen: mästerskapets atletiska lag, studentklubbar och aktiviteter, och en rad kultur- och konstevenemang under hela året.

Världen är ditt klassrum

PåPeninsula College, lärande är inte begränsat till slutna klassrum eller föreläsningssalen. Istället, hela campus och den olympiska halvön blir undervisningslaboratorier när studenter och lärare flyttar utomhus för att dra full nytta av allt som vårt unika område har att erbjuda.

Alla som är bekanta med högskolan skulle inte bli förvånad över att hitta ett språk, filosofi eller litteraturklassmöte mitt på college plaza på en solig dag, eller att se vår otroliga PC Jazz Ensemble framför Pirate Union Building (PUB) Student Center. Det är inte heller ovanligt att hitta små grupper av studenter och deras lärare som börjar i gryningen för utflykter till det närliggande havet, Olympic National Park, eller regnskogarna för att upptäcka och studera inhemskt marint liv, fauna, och flora i deras naturliga livsmiljöer.

Du kan till och med tillbringa ett eller flera kvartal på att studera i ett annat land om du väljer eller tar språk- och kulturklasser från gästprofessorer från andra länder. På harPeninsula College vi utvecklat en speciell pedagogisk upplevelse noggrant utformad för studenternas framgång.

Uppdrag

Peninsula College utbildar olika populationer av elever genom samhällsengagerade program och tjänster som främjar studentens kapital och framgång.

Core Teman:

 • Främja studentens framgång
 • Uppnå akademisk excellens
 • Främja eget kapital och inkludering
 • Stärka gemenskaperna

Syn:

Peninsula College är en destination för kulturell och miljömässig mångfald där akademisk excellens förändrar studenternas liv och stärker samhällen.

Vägledande principer

Högskolans samhälle styrs av följande principer:

 • Undervisning/inlärningsprocessen är i centrum för uppdraget förPeninsula College.
 • Medlemmar i campusgemenskapen kommer att behandla varandra med ömsesidig respekt och värdighet.
 • Medlemmar i campusgemenskapen kommer att vara öppna och ärliga i sin kommunikation.
 • Medlemmar i campusgemenskapen ska främja en positiv arbetsmiljö och undvika kontroversiella relationer.
 • Varje medlem i campusgemenskapen ska agera etiskt och med integritet.
 • Campus kommer att delta i samarbetsprocesser för beslutsfattande.

Campus funktioner

  Antagningar

  Platser

  Platser
  • East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Frågor