We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Pioneer Institute of Management & Technology

Pioneer Institute of Management & Technology

Pioneer Institute of Management & Technology

Introduktion

Pioneer Institute of Management and Technology är GCC: s ledande utbildning i Muscat, Oman. Vi erbjuder en rad utbildningsprogram inom informationsteknik, databasteknik, projektledning, mjuk kompetens och mycket mer. Det hanteras av ett team av oerhört begåvade proffs som har mer än 30 års kombinerad IT- och företagsutbildningserfarenhet.

Våra erfarna professionella utbildare har arbetat med ett brett utbud av kunder, inklusive ministerier och privata MNC, för att utforma och leverera specifika utbildnings- och utvecklingsprogram för att möta deras individuella behov. Målet med Pioneer Institute of Management and Technology är att vara numero uno i Oman inom området avancerad utbildning under de kommande åren. För att uppnå vårt mål har vi kartlagt en väg för oss själva, vars huvudsakliga element är våra studenter och proffs som ska flytta oss till toppen. Vi kommer att träna dig att sticka ut från mängden.

Platser

  • Al Azaiba South

    Al Azaiba South, Oman

    Frågor