Keystone logo
© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Introduktion

Varför EASA-licensen?

Den mest erkända licensen av civila luftfartsmyndigheter över hela världen. Tack vare dess högre standard
jämfört med FAA-licensen och mer tillförlitliga studentuppgifter , tenderar luftfartsmyndigheter att föredra att anlita EASA-licensinnehavare .

FAA kräver minst 1500 flygtimmar för att arbeta som First Officer i ett flygbolag i många länder, såsom USA. Emellertid har EASA-innehavare ingen begränsning att flyga som First Officer i något flygbolag efter avslutad ATPL Integrated-kurs, med ett minimum av totalt 205 timmar .

Nytt utbildningsprogram för flygpiloter

Akademins integrerade ATPL har utformats för att säkerställa högsta kompetensnivå för att flyga i de mest krävande flygbolagen över hela världen och för att förbereda eleverna för verkliga omständigheter.

Det nya programmet inkluderar inte bara de senaste och framtida EASA-kraven, såsom KSA, Advanced UPRT, CBTA och TEM, utan också innovativa inklusive:

 • 40 timmars APS MCC i en AIRBUS 320 FFS LEVEL D. Denna APS MCC fördubblar antalet timmar för en standard MCC, vilket avsevärt ökar förberedelserna för en flygsimulatorbedömning
 • Gliding - 3 flygningar av Basic Gliding i deras träningsprogram, samt teoriklasser. Det blir allt vanligare att flygbolag lägger till glidsessioner i sina träningsstrukturer för att förbättra hanteringsförmågan och på så sätt motverka automatiseringseffekten
 • Utbildningen är inriktad på flygbolagens krav, med fokus på mjuka färdigheter som kompletterar tekniska färdigheter, efter ICAO:s kärnkompetenser
 • Obegränsad tillgång till en kontrollerad träningssimulator
 • 100 % i den nya generationens glascockpitflotta med högsta miljörespekt med förbrukning upp till 50 % lägre än motsvarande gamla flotta
 • Nattflyg i ett flermotorigt flygplan
 • End-to-end uppföljning inklusive en-till-en förstärkningsutbildning och förberedelser för karriärråd

Kontakta oss eller gå med på en av våra öppna dagar för att lära dig mer om vårt program eller för att upptäcka om det är ett bra alternativ för dig att bli pilot.

Statistik

Vi är stolta över våra mätvärden

+90 %

Teoretisk kunskap
Godkänt betyg för förstagångsprov

+95 %

Flygträning
Godkänt betyg för förstagångsprov

+150 000

Flygbolagsupplevelse
Flygtimmar samlade av vårt team

+30

Nationaliteter
Kvalitetsfluga främjar mångfald

Flotta

Vi har en 11 flygplansflotta, bestående av:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

Vi har förnyat och utökat vår flotta sedan 2018 med en hastighet av två flygplan per år. Under 2024 har vi ytterligare fyra helt nya Tecnam P2008- flygplan som kommer.

Våra simulatorer består av:

 • 1 FNPT II Elite King B200 Turboprop MCC (används under IFR-fasen)
 • 1 Airbus A320 Full Motion Level D Full Flight Simulator (baserad på Barajas internationella flygplats och används för APS-MCC-delen av din träning.

  Campus funktioner

  Optimerade faciliteter baserade på New Generation Airlines

  • Grundskola
  • Administrering
  • Flight Ops

  Varför är Madrid, Spanien, den optimala platsbasen för din träning?

  • >300 soldagar om året möjliggör snabbare slutförande av banan.
  • >1 500 flyg om dagen som förbinder Madrid med världen.
  • >40 internationella flygplatser runt Spanien, Portugal och Nordafrika för en berikad träningsmiljö.
  • -30 % lägre levnadskostnader än länderna i Nordeuropa.

  Varm miljö

  En av våra immateriella och mest anmärkningsvärda värden är vår familjemiljö . Vi vet att de bästa prestationerna uppnås när eleverna känner sig hemma i en varm atmosfär . Vi är mycket stolta över vårt team som arbetar hårt och passionerat för att ge våra elever nycklarna till framgång som flygpiloter i en bekant miljö.

   Antagningar

   Studentberättelser

   Varför studera på Quality Fly Aviation Academy</p>

   1. Bästa investering

   Vi betraktar själva vår ATPL-kurs som kandidatens livstidsinvestering. Quality Fly erbjuder den mest innovativa och kompletta utbildningen till ett konkurrenskraftigt pris :
   Vår utbildning inkluderar inte bara de senaste och framtida regulatoriska kraven som APS MCC, UPRT, CBT, TEM och KSA; men vi erbjuder dig mervärde som den enda akademin som inkluderar Full Flight Simulator och Gliding-utbildning i sin kurs.

   2. Flygbolagsfokuserad utbildning

   Vår utbildning är utformad för att kandidater ska uppnå de högsta standarder som förväntas av dagens mest välkända flygbolag, vilket inkluderar inte bara tekniska färdigheter, utan icke-teknisk färdighetsträning, inklusive en komplett uppsättning nyckelkompetenser:

   • Upprörd förebyggande och återhämtning
   • Beslutsfattande och misslyckandehantering
   • Hot- och felhantering
   • Träning för situationsmedvetenhet
   • Utveckling av självbelåtenhetsmedvetenhet

   3. Kortaste varaktighet

   Ju snabbare våra kandidater blir innehavare av en flygtrafikpilotlicens desto snabbare kommer de att ansluta sig till ett flygbolag som First Officer och desto snabbare kommer de att få avkastning på sin investering. Quality Fly är en av få organisationer i
   Europa auktoriserat av EASA för 18-24 månaders ATPL-kurs. Tack vare vår optimala väderbas, nya och överskottsflotta, direkt kursplan och vårt välutbildade team är detta bara några av anledningarna till att gå med i våra accelererade kurser.

   4. Internationell miljö

   Som en globalt fokuserad flygakademi, med 100 % av våra klasser undervisade på engelska, är QUALITY FLY stolta över att vara värd för en internationell studentbas med mer än 35 olika nationaliteter.


   På QUALITY FLY tror vi på att utveckla våra elever bortom teknisk träning. Vår internationella miljö säkerställer den naturliga utvecklingen av kulturell medvetenhet, vilket är en viktig fördel i den globala flygvärlden, där den bästa möjligheten kan finnas på andra sidan planeten. Det resulterar också i livslånga vänner och kontakter över hela världen.

   5. Toppmodern utrustning

   QUALITY FLY har en av de nyaste och mest moderna flottorna i EU, som kombinerar analog GPS-baserad konfiguration för solida flyginstrumentfärdigheter, med glascockpits som flygbolagsintroduktion . Vår höga nivå av standardisering av flottan ger eleverna en avsevärd minskning av bekantskapstiden under utbildningen. För simulatorsessionerna utförs vår träning i B200 FNPT II (turboprop), A320 simulator FNPT II (jet) och A320 FFS (jet).

   6. End-to-end-coaching

   Eftersom vägen från första gången du öppnar din bok till att möta den professionella flygbranschen kan vara lång och mödosam, följer vi noga och coachar alla våra elever - från första skoldagen till de sista förberedelserna för att säkra anställningen.
   Våra instruktörer spårar elevernas framsteg kontinuerligt med regelbundna möten och en-mot-en-coachning för att förhindra avvikelser från den förväntade prestationsvägen. Denna uppföljning kompletteras med olika karriärrådgivningssessioner . Ovanstående kombination ger våra studenter en stor genomgång av förstagångsprov och framgång i flygbolagsbedömning .

   7. Bostadslösningar

   Eftersom QUALITY FLY-kurser är intensiva vill vi inte att våra studenter ska slösa bort tid på att hantera boendearrangemang. Vi erbjuder integrerade lösningar:

   • Bekvämt läge utan bil behövs - 40 minuter till flygplatsen och närhet till en tunnelbanestation med enkel tillgång till stadens centrum.
   • Konkurrenskraftiga priser - cirka 30 % lägre än andra europeiska bostäder
   • Alla verktyg ingår - internet, el, vatten och grundläggande städning
   • En månads deposition – istället för de tre månader som byråer kräver
   • Fullt utrustad - med alla bekvämligheter

   8. Instruktörsjobbmöjligheter

   QUALITY FLY är en växande organisation, dedikerad till att upprätthålla ett team av mycket motiverade och högkvalitativa instruktörer. Vår studenturvalsprocess har detta i åtanke, så förutom att utbilda framtida flygbolagspiloter ser vi även våra studenter som potentiella framtida flyginstruktörer som är kvalificerade att arbeta på QUALITY FLY.

   Positionen som flyglärare är en av de bästa skyttlarna för att få ett jobb i ett flygbolag. QUALITY FLY erbjuder instruktörskurser tillsammans med anställningsavtal

   Platser

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

    Frågor