Keystone logo
Raffles College - Indonesia ( Previously INTI )

Raffles College - Indonesia ( Previously INTI )

Raffles College - Indonesia ( Previously INTI )

Introduktion

Raffles College (tidigare känt som INTI College Indonesia och Raffles Academy) är pionjären för internationaliserad privat lärande institution i landet, och Jakarta är också en del av The Raffles Christian Group of Schools (RCGS).

Genom en rad praktiska och innovativa kurser har Raffles College tagit fram ett rykte som en respekterad institution som erbjuder internationella Pathway program och globalt erkända yrkeskvalifikationer sedan 2001.

Raffles College strävar efter att vara Indonesiens ledande internationella utbildningsleverantör och tillhandahåller de bästa klassutbildningarna för att förbereda eleverna för globala möjligheter. Vi erbjuder universitet Pathway och internationella program genom vårt Pre-University Foundation - Nivå 1, Pre-University Foundation - Nivå 2, Business Studies Program, Advanced Diploma i visuell kommunikation (grafisk design), Advanced Diploma i visuell kommunikation (Multimedia), och Double Diplom i grafisk & multimedia design - som gör det möjligt för studenter att gå in i kända utländska universitet för att få sina kandidatexamen och andra yrkeskvalifikationer. Vi erbjuder också Bachelor of Arts (Hons) i företagsadministration (påfyllning) i samarbete med University of Hertfordshire, Storbritannien.

Vi är engagerade i att utveckla studenter genom högkvalitativa internationella standardprogram, karaktärsbyggande och kunskapstillväxt.

Platser

  • West Jakarta, Indonesien

Frågor