Keystone logo
Royal College of Art

Royal College of Art

Royal College of Art

Sommarutställning – RCA2024

En serie utställningar och evenemang och aktiviteter, som visar upp arbetet hos utexaminerade RCA studenter, pågår från 20 juni till 4 augusti i London.

Introduktion

Gör förändring på världens #1 universitet för konst och design.

Royal College of Art är världens ledande konst- och designuniversitet, efter att ha rankats tio år i rad som världens främsta konst- & designuniversitet i QS World Universitys ämnesranking (2015-2024). Våra -program gör det möjligt för dig att ta itu med komplexa problem , tänja på gränserna för din praktik, bygg dina nätverk och hitta din röst som professionell i en föränderlig värld.

RCA:s världsledande är engagerad i att skapa nästa generation av konstnärer, designers, forskare, kreatörer och innovatörer. akademisk och teknisk servicepersonal kommer att guida och utmana dig att tänja på gränserna för din praktik. Som världens största gemenskap av konst- och designstudenter på forskarnivå kommer du att ingå i en kollektiv av inspirerande kreativa kamrater som öppnar för nya möjligheter för tvärvetenskapligt samarbete. RCA erbjuder ett omvandlingsprogram för Graduate Diploma och master-, MPhil-, MRes- och PhD-grader. Baserat på de fem skolorna för arkitektur, konst & Humaniora, kommunikation, design och forskning, det breda utbudet av discipliner som erbjuds är baserat på en stark grund av praktikbaserad forskning och integrerar STEAM-ämnen - vetenskap, teknik, teknik, konst och matematik - vilket ger en unik och transformerande upplevelse.

”Jag tycker att det är ett ganska magiskt utrymme, med den här energin som du med största sannolikhet inte får igen i livet. Du arbetar bredvid likasinnade och du kan direkt prata om saker, utbyta tankar och driva din praktik ytterligare. Det är motiverande att komma tillbaka varje dag och träffa alla. Det är annorlunda från att ha en studio själv.”

  • Theresa Weber, skulptur MA

RCA2024 - Sommarutställning

Gå med oss ​​för RCA2024 , serie av utställningar och evenemang och aktiviteter, som visar upp arbetet hos utexaminerade RCA-studenter, som pågår från 20 juni till 4 augusti i London.

Vår globala kreativa gemenskap

Studenter kommer till högskolan från hela världen och tar med sig ett brett utbud av bakgrunder, pedagogiska tillvägagångssätt och erfarenheter - på grund av vårt arbetes tvärvetenskapliga karaktär och vårt växande utbud av kurser kommer nu nästan 25 % av studenterna till RCA med kandidatexamen i annat ämne än konst, design eller arkitektur. Att studera här innebär att du kommer att ingå i ett nätverk av inspirerande studenter och alumner i en stad känd för kreativ kultur och en del av RCA:s rik historia sedan den bildades 1837. Chatta med våra elever för att få reda på deras RCA-upplevelse .

Både RCA och London som helhet är nav för aktivitet; full av platser där du kan umgås, utforska och göra upptäckter.

Vårt London campus är utspridda i hjärtat av en av världens mest kreativa städer, med platser i de historiska omgivningarna i Kensington, det framtidstänkande navet i White City, och det kulturella kvarteret i Battersea.

Våra anläggningar och tekniska utrustning är bland de bästa av sitt slag i världen och stödja eleverna i deras utforskningar av de kreativa möjligheterna med både nya och innovativa och traditionella hantverksfärdigheter.

"Jag lärde mig att arbeta med människor och med samhällen, bara att förstå olika synvinklar och föra det samman. Kommer till RCA med idén om: "Vad är det jag skulle kunna göra?" har helt övergått till: 'Hur kan vi träffas och skapa saker?'”

  • Rashmi Bidasaria, Design Products MA

Stipendier och finansiering

RCA erbjuder ett brett utbud av stipendier och stipendier, öppna för brittiska och internationella studenter, och över hela vårt utbud av kurser. Vi ger även råd om externa finansieringsmöjligheter. Besök vår webbplats för mer information om våra system och hur man ansöker om dem.

Vart tar RCA dig?

Oavsett dina kreativa karriärsträvanden kan RCA hjälpa dig att förverkliga dem. En kvalifikation från världens främsta rankade universitet för konst & Design har visat sig vara ovärderlig för karriärer och praktiker av tusentals utexaminerade . Du kan också vara en del av vårt internationella nätverk av kreativa individer som har format, och fortsätter att forma, världen som omger oss och ta itu med några av vår tids största globala utmaningar.

Evenemang för blivande studenter

För att ge blivande studenter möjligheter att ta reda på RCA-upplevelsen och programmen kör vi flera öppetdagar på campus och online samt evenemang i olika länder runt om i världen . Du kan ta reda på mer om kommande evenemang eller se repriser från tidigare öppna dagar på RCA-webbplats .

”Under hela min akademiska karriär har jag varit intresserad av hur man för samman konst och vetenskap samtidigt som jag funderat på vad miljön är i termer av perception, filosofi och antropologi. Jag kom till RCA för att arkitekturprogrammen gav forskningslinjer som utökade min kärntro på olika sätt att tänka om ekologiska system och hur vi påverkar dem.”

  • Yussef Agbo-Ola, Miljöarkitektur MA

Stipendier och finansiering

Ansökningstiden
RCA ScholarshipsApril 30, 2023

Ranking

Royal College of Art är världens ledande konst- och designuniversitet, efter att ha rankats tio år i rad som världens främsta konst- och designuniversitet i QS World Universitys ämnesrankningar (2015-2024).

Studentberättelser

Varför studera på Royal College of Art

Platser

  • London

    Royal College of Art Kensington Gore London , SW7 2EU, London

Frågor