Keystone logo
Riverside City College Associate of Science i bakning och konditorivaror
Riverside City College

Associate of Science i bakning och konditorivaror

Riverside, Amerikas förenta stater

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 435 *

På Campus

* per enhet för internationella studenter

Introduktion

Bak- och konditoriprogrammet på Riverside City College fokuserar på professionella inlärningsmål genom vår division Career & Technical Education. Allt eftersom programmet utvecklas kommer studenter inom vårt samhälle och omgivande områden att lära sig grunderna i bakning och konditorivaror, från jästdegsformulering till kakor och bakverk från hela världen. Dessutom kommer studenterna att lära sig de rätta metoderna för livsmedelssäkerhet och sanitet som anges av industririktmärken. Denna kunskap fångas genom traditionella inlärningsstilar, såväl som ett praktiskt tillvägagångssätt där eleverna kan förstå en bättre förståelse av materialet. När de går vidare genom programmet fortsätter eleverna att representera sina stilar och kulturella bakgrunder genom sina pläterade desserter till avancerade tekniker som choklad och sockerkonstnär. Eleverna uppmuntras genom kritiskt tänkande om hur bakingredienser fungerar och vilka roller de bidrar med under bakningsprocessen. För att ytterligare förbättra sin kunskap och räckvidd inom samhället måste eleverna kommunicera och samarbeta med industripartners och ledare för att stärka sina lärdomar.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor