
Vetenskaplig yrkesexamen in
Associate of Science i bakning och konditorivaror Riverside City College

Introduktion
Bak- och konditoriprogrammet på Riverside City College fokuserar på professionella inlärningsmål genom vår division Career & Technical Education. Allt eftersom programmet utvecklas kommer studenter inom vårt samhälle och omgivande områden att lära sig grunderna i bakning och konditorivaror, från jästdegsformulering till kakor och bakverk från hela världen. Dessutom kommer studenterna att lära sig de rätta metoderna för livsmedelssäkerhet och sanitet som anges av industririktmärken. Denna kunskap fångas genom traditionella inlärningsstilar, såväl som ett praktiskt tillvägagångssätt där eleverna kan förstå en bättre förståelse av materialet. När de går vidare genom programmet fortsätter eleverna att representera sina stilar och kulturella bakgrunder genom sina pläterade desserter till avancerade tekniker som choklad och sockerkonstnär. Eleverna uppmuntras genom kritiskt tänkande om hur bakingredienser fungerar och vilka roller de bidrar med under bakningsprocessen. För att ytterligare förbättra sin kunskap och räckvidd inom samhället måste eleverna kommunicera och samarbeta med industripartners och ledare för att stärka sina lärdomar.
Galleri
Antagningar
Programresultat
Efter framgångsrikt slutförande av detta program bör studenterna kunna:
- Definiera och utför hygienrutiner för livsmedelssäkerhet och tillämpa dem i ett baklaboratorium.
- Förstå bakelementen i en professionell bakverkstad samtidigt som du använder professionella verktyg och utrustning.
- Förstå komponenterna i att göra och plätering av en efterrätt, inklusive att göra alla komponenter från grunden.
- Förbered ett grundelement som Förbered grundelement som pâte à choux, konditorivaror och laminerad deg.
- Förstå de färdigheter som krävs för avancerade bakverkstekniker, som choklad, sockerkonstnär och pastillage.