Associate of Science i bakning och konditorivaror
Riverside City College
Nyckelinformation
Campus läge
Riverside, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 435 *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* per enhet för internationella studenter
Introduktion
Bak- och konditoriprogrammet på Riverside City College fokuserar på professionella inlärningsmål genom vår division Career & Technical Education. Allt eftersom programmet utvecklas kommer studenter inom vårt samhälle och omgivande områden att lära sig grunderna i bakning och konditorivaror, från jästdegsformulering till kakor och bakverk från hela världen. Dessutom kommer studenterna att lära sig de rätta metoderna för livsmedelssäkerhet och sanitet som anges av industririktmärken. Denna kunskap fångas genom traditionella inlärningsstilar, såväl som ett praktiskt tillvägagångssätt där eleverna kan förstå en bättre förståelse av materialet. När de går vidare genom programmet fortsätter eleverna att representera sina stilar och kulturella bakgrunder genom sina pläterade desserter till avancerade tekniker som choklad och sockerkonstnär. Eleverna uppmuntras genom kritiskt tänkande om hur bakingredienser fungerar och vilka roller de bidrar med under bakningsprocessen. För att ytterligare förbättra sin kunskap och räckvidd inom samhället måste eleverna kommunicera och samarbeta med industripartners och ledare för att stärka sina lärdomar.
Galleri
Antagningar
Stipendier och finansiering
Ekonomiskt stöd Stöd för dina utbildningsmål
Det finns många typer av ekonomiskt stöd tillgängliga för dig på RCC . Gratis ansökan om federalt studentstöd (FAFSA) eller California Dream Act-ansökan krävs för de flesta former av ekonomiskt stöd. Typer av ekonomiskt stöd inkluderar bidrag, stipendier, befrielse från undervisning och studielån.
Federala bidrag
- Federal Pell Grant (en del av FAFSA-ansökan)
- Federal Supplemental Educational Opportunity Grant (FSEOG - Del av FAFSA-ansökan)
Delstaten Kaliforniens bidrag
- California College Promise
- Cal Grant Program
- Bidrag för slutförande av studentframgång
- Chafee Grant Program för stödberättigade fosterungdomar och tidigare fosterungdomar
- California National Guard Education Assistance Award Program (CNG EAAP)
Riverside Community College District-stipendium
Det finns över 250 stipendier tillgängliga för studenter genom RCCD Foundation, och endast en ansökan behövs för att ansöka. Om du är en antagen student vid RCC och har en student-e-postadress kan du ansöka om stipendier som erbjuds av RCCD Foundation.
CGACC- RCC International Student Scholarship
Internationella studenter vid Riverside City College är välkomna att ansöka om CGACC- RCC -stipendium. Detta stipendium är i form av en sänkning av undervisningsavgiften uppskattad till $1,250. Sista ansökningsdag för CGACC- RCC International Student Scholarship är den 25 juli, och resultaten för de utvalda studenterna tillkännages vanligtvis senast den 6 augusti.
För att vara berättigad till denna utmärkelse måste sökanden vara en ny eller fortsatt internationell student som kommer att studera på heltid vid en av RCCD-högskolorna ( Riverside City College , Norco College eller Moreno Valley College) på ett F-1 studentvisum i höstterminen. Transferstudenter kan också ansöka. Nya internationella studenter som ansöker om stipendiet måste ha en ifylld RCC internationell studentansökan, skicka in alla nödvändiga dokument och få en RCCD I-20.
Läroplan
Associate of Science Degree
Associate of Science Degree in Baking & Pastry Arts kommer att tilldelas efter att ha fullgjort examenskraven, inklusive allmän utbildning och andra examenskrav som beskrivs i college-katalogen.
Denna Pathway kommer att tillåta en heltidsstudent att slutföra detta program på 12 månader. För studenter som behöver en Pathway på deltid, kontakta en kurator för mer information.
Obligatoriska kurser (25 enheter)
- CUL-50 --- ServSafe Food Safety --- 2
- CUL-46 --- Grunderna i bakning och konditorivaror --- 8.5
- CUL-47 --- Avancerat bakning och bakverk --- 8.5
- KIN-4 --- Näring --- 3
- MAG-56 --- Human Relations Management --- 3
Programresultat
Efter framgångsrikt slutförande av detta program bör studenterna kunna:
- Definiera och utför hygienrutiner för livsmedelssäkerhet och tillämpa dem i ett baklaboratorium.
- Förstå bakelementen i en professionell bakverkstad samtidigt som du använder professionella verktyg och utrustning.
- Förstå komponenterna i att göra och plätering av en efterrätt, inklusive att göra alla komponenter från grunden.
- Förbered ett grundelement som Förbered grundelement som pâte à choux, konditorivaror och laminerad deg.
- Förstå de färdigheter som krävs för avancerade bakverkstekniker, som choklad, sockerkonstnär och pastillage.