Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Santa Monica College California

Santa Monica College California

Santa Monica College California

Introduktion

Du har kommit till en speciell plats. Vi tror att Santa Monica College erbjuder en enastående och unik pedagogisk upplevelse. Vi tror också att vi tillhandahåller en mängd resurser till samhället.

Vad gör oss speciella? Förutom vår akademiska spetskompetens, har vi unika funktioner för oss - inklusive John Drescher Planetarium; den vackra breda scenen på SMC Performing Arts Center, en premiärplats för scenkonst; och Center for Media and Design som innehåller program som kandidatexamen i interaktionsdesign.

Santa Monica College - en tvåårig community college som är ackrediterad av Western Association of Schools and Colleges - öppnade 1929 med bara 153 studenter. Det har nu vuxit till ett blomstrande campus med mer än 32 000 studenter och erbjudanden inom mer än 100 studierektorer.

Vi har en imponerande akademisk rekord. Vi är ledande bland statens 116 samhällskolor för att överföra studenter till University of California, University of South California, Loyola Marymount University och andra fyraåriga campus.

Santa Monica College är en av de mest prisvärda institutionerna för högre utbildning i världen. Och vi har ett aktivt kontor för finansiell hjälp och stipendier som hjälper dig att få de medel du behöver betala för din högskoleutbildning.

Platser

  • Santa Monica

    Pico Boulevard,1900, 90405, Santa Monica

    Frågor