
Certifikat in
Certifikat för kulinarisk bakning och konditori Schoolcraft College

Introduktion
Certifikatprogrammet för bakning och konditori ger de färdigheter som krävs för att komma in i bagerier, konditorier, restauranger och hotellbagerier och konditorier.
Läroplanen förbereder eleverna i kvalitetsbakning och konditoriberedning. De två kärnkurserna börjar med de grundläggande färdigheterna och bygger gradvis till de mer avancerade och förfinade färdigheterna. Ämnen som behandlas inkluderar professionalism, säkerhet och sanitet, dietiskt bakning, bakningsprocesser och -tekniker, pajer, tårtor, samtida tortes, franska bakverk, kalla och frysta desserter, choklad, tårtdekorationer, bröd, kakor och många andra relaterade näringsmässiga desserter.
Detta program innehåller vissa kurser som är begränsade till studenter som officiellt antagits till detta program. Studenter som på ett tillfredsställande sätt fullföljer programkraven kvalificerar sig för ett intyg om genomfört program.