Keystone logo
© StudyInBali
StudyInBali

StudyInBali

StudyInBali

Introduktion

StudyInBali (SIB) erbjuder en unik blandning av akademisk spetskompetens och äventyr, vilket ger studenter över hela världen en oöverträffad upplevelse utomlands på den fascinerande ön Bali. Våra program är noggrant utformade för att berika elevernas akademiska kunskaper och fördjupa dem i den pulserande kulturen, hisnande landskapen och den dynamiska livsstilen som Bali har att erbjuda. Vår läroplan är utformad för att tillgodose en mångfald av intressen, och innehåller kärnämnen med upplevelsebaserade lärandemöjligheter som sträcker sig bortom den traditionella klassrumsinställningen.

Studenter kan tjäna värdefulla poäng samtidigt som de engagerar sig i verkliga tillämpningar av sina studier, vilket gör deras utbildningsresa både givande och transformerande. På StudyInBali tror vi på utbildningens kraft för att inspirera och stärka. Våra program är genomsyrade av en anda av äventyr, som uppmuntrar eleverna att utforska sin omgivning, engagera sig i det lokala samhället och upptäcka nya perspektiv. Detta holistiska förhållningssätt till lärande främjar kreativitet, kritiskt tänkande och personlig tillväxt, och utrustar eleverna med de färdigheter och erfarenheter som behövs för att frodas i en globaliserad värld.

Vi är fast beslutna att tillhandahålla en stödjande och inkluderande miljö där eleverna kan fullfölja sina akademiska mål och odla varaktiga kontakter. Från det ögonblick de går med oss ​​blir eleverna en del av en levande gemenskap som värdesätter samarbete, kulturellt utbyte och personlig utveckling. Vårt engagerade team ser till att varje student får den vägledning och det stöd de behöver för att få ut det mesta av sin tid på Bali. Omfamna möjligheten att lära, växa och utforska med StudyInBali. Följ med oss ​​på en oförglömlig resa som kombinerar akademisk rigor med livets äventyr, allt mot den fantastiska bakgrunden av Balis naturliga och kulturella underverk.

Campus funktioner

Bali erbjuder ett utbud av boendealternativ för att tillgodose olika preferenser och budgetar. Alternativen inkluderar:

 • Privata hus eller villor: Att hyra villor på Bali är en vanlig praxis bland våra studenter. De bildar ofta grupper för att dela kostnaderna, vilket gör det till ett fantastiskt sätt att njuta av en exklusiv boendeupplevelse till en vänlig budget. Kostnaden per rum och månad kan börja från cirka 300 $, utan någon övre gräns eftersom Bali har ett stort utbud av villor som eskalerar i lyx och pris. Dessa gemensamma boendearrangemang kommer ofta med lockande bekvämligheter som en privat pool, trädgård och städservice.
 • Lägenheter: Ett mer individuellt eller modernt boendealternativ med varierande prisklasser. Lägenheter ger en känsla av avskildhet samtidigt som de är en del av samhället.
 • Hemvistelser: Hemvistelser på Bali avser att bo på privata, familjeägda små hotell, villor eller bungalower. Det är ett unikt arrangemang som låter dig få kontakt med lokala familjer samtidigt som du har ditt eget privata utrymme. Hemvistelseupplevelsen, samtidigt som den är ekonomisk, ger en blandning av kulturell fördjupning och en känsla av gemenskap.
 • PIB College Housing: Politeknik International Bali (PIB) i Tabanan erbjuder studentbostäder på sitt campus. Detta kan vara ett bekvämt val för dem som är inskrivna på PIB, vilket ger en bekväm boendemiljö i närheten av högskolans faciliteter.

  Antagningar

  Våra program välkomnar studenter från hela världen. Ursprungligen utformade för att komplettera universitetsstudier, de flesta av våra kurser är också öppna för nyutexaminerade, yrkesverksamma, individer som funderar på ett karriärskifte eller de som precis har avslutat gymnasiet. Dessutom, om du har ett stort intresse för ett specifikt ämne men saknar bakgrund inom det studieområdet, uppmuntras du att ansöka. De enda förutsättningarna är att vara 18+ år och inneha gymnasieexamen eller motsvarande.

  Att ansöka är en enkel process. Besök helt enkelt vår webbplats, navigera till avsnittet "Registrering" och fyll i onlineansökningsformuläret med de nödvändiga uppgifterna. Se till att du har alla nödvändiga dokument redo för uppladdning. Vårt team är tillgängligt för att hjälpa dig om du stöter på några problem under ansökningsprocessen.

  Vår urvalsprocess fungerar enligt "Först till kvarn"-principen. När du har skickat in din registrering tillsammans med de nödvändiga dokumenten kommer vårt team att granska den tillhandahållna informationen för att säkerställa att den uppfyller kraven för respektive program. Om ramvillkoren uppfylls på ett tillfredsställande sätt kommer du att antas till programmet.

  När vi har mottagit din fullständiga ansökan kan du förvänta dig att höra av oss inom 1-3 arbetsdagar. Varför har du så bråttom? Våra program och samarbeten med universitet och institutioner ger oss möjlighet att hantera urvals- och registreringsprocessen för våra kurser. Våra partneruniversitet har gett oss befogenhet att behandla och acceptera ansökningar, vilket säkerställer en snabb och effektiv registreringsupplevelse för dig.

  Krav för deltagande

  Lägsta ålder på 18 år

  Du måste vara minst 18 år vid ansökningstillfället

  Gymnasiebetyg

  eller liknande gymnasial examen

  För följande program krävs inskrivning vid ett universitet vid en relevant institution eller ett intyg om färdigställande

  • Sydostasiatisk arkitektur (minst 2 avslutade terminer)
  • Tropical Engineering (minst 2 avslutade terminer)

  Inget bevis på engelska språkkunskaper eller ett officiellt språktest (t.ex. TOEFL) krävs.

  Alla sökande förväntas dock ha goda kunskaper i engelska, kunna följa lektioner och genomföra proven på engelska.

  Du kan också delta om:

  • Du studerar på en teknisk högskola, privat universitet, kvällsskola eller vuxenutbildning.
  • Du har redan en universitetsexamen eller är på väg att avsluta dina studier.
  • Du har redan genomfört ett utbyte eller en termin utomlands.
  • Ditt nuvarande universitet har inget partnerskap med universitetet på Bali. Programmen är free mover-program och kan organiseras autonomt, oberoende av utbytes- eller samarbetsavtal med ditt universitet.
  • Du vill registrera dig som ett par eller som en grupp.

  Visumkrav

  Att studera på Bali kräver att studenterna är bekanta med specifika visumregler för att säkerställa efterlevnad av indonesiska krav. Särskilt, sedan coronavirus-pandemin, övergick Indonesien till ett eVisa-system 2021, vilket effektiviserar ansökningsprocessen och minimerar behovet av att besöka en ambassad eller ett konsulat.

  För internationella studenter som planerar att studera på Bali är det rekommenderade visumet för de flesta av våra program Visit Visa B211A . Detta visum är speciellt utformat för utbildningsändamål i Indonesien. Det är viktigt att förstå att det inte är tillåtet att studera på ett visum vid ankomst eller något annat visum som inte är avsett för studier.

  Nyckelpunkter om Visa B211A:

  • Syfte: Främst avsett för utbildning och korta kurser.
  • Giltighet: 90 dagar från dess utfärdandedatum (fönstret du måste komma in i landet efter att visumet har beviljats).
  • Varaktighet: 60 dagar från ditt ankomstdatum i Indonesien.
  • Förlängningar: Den kan förlängas två gånger, där varje förlängning tillåter ytterligare 60 dagar.
  • Totalt möjlig vistelse: Upp till 180 dagar, med tanke på de två förlängningarna.
  • Entry Type: Single Entry, vilket innebär att visumet blir ogiltigt för återinresa när du lämnar landet.
  • Sponsring: Tillhandahålls vanligtvis av den utbildningsinstitution du är inskriven på.
  • Pris: 6 000 000 IDR (≈ 400 USD) för 120 dagar; 8 800 000 IDR för en full varaktighet på 180 dagar.

  När du säkrar en plats i något av våra program agerar utbildningsinstitutionen vanligtvis som din lokala sponsor för eVisa. Hela visumansökningsprocessen, från mottagandet av acceptansbrevet till att få ett sponsorbrev, är integrerat med ditt registreringsförfarande. En utsedd visumbyrå kommer att övervaka din ansökan, vilket säkerställer en enkel och effektiv process. Denna byrå kommer i kontakt med dig efter framgångsrik registrering och registrering, och guidar dig genom alla efterföljande visumrelaterade steg.

  Stipendier och finansiering

  På StudyInBali, även om vi inte erbjuder ett specifikt stipendieprogram för internationella studenter, finns det flera vägar för ekonomiskt stöd. Många stipendieprogram och ekonomiskt stödalternativ är tillgängliga för internationella studenter. Även om listor över vanliga stipendieprogram kan hittas på webbplatser som Go Abroad.com, Go Overseas.com och studyabroad.com, kan dessa program ofta individualiseras. Därför rekommenderar vi starkt att du rådgör med det internationella kontoret på ditt hemuniversitet. De kan ge vägledning, identifiera relevanta stipendiemöjligheter och ge råd om att dra full nytta av tillgängliga stipendier.

  Utöver dessa externa finansiella stödalternativ har StudyInBali några egna erbjudanden för att hjälpa studenter:

  • Early Bird-alternativ: Att vara proaktiv och anmäla sig tidigt kan ge dig ekonomiska fördelar.
  • Ambassadörsprogram: Detta är vårt nyligen introducerade initiativ där studenter kan dra nytta av rabatter på kursavgifter eller tjäna belöningar.

  Dessutom, om du behöver hjälp eller behöver specifikt pappersarbete för dina stipendieansökningar, hjälper vi på StudyInBali gärna. Att göra utlandsstudier på Bali tillgänglig och sömlös för våra studenter är vår högsta prioritet.

  Studentberättelser

  Varför studera på StudyInBali </p>

  På StudyInBali tror vi på den transformerande kraften i utbildning genom erfarenhet. Vårt uppdrag är att erbjuda studenter från hela världen en utbildningsresa som överträffar konventionellt lärande. Med Bali som bakgrund kommer du att dyka in i ett rikt kulturlandskap samtidigt som du följer högkvalitativa akademiska program. Ge dig ut på en resa som inte bara kommer att utbilda utan också berika ditt liv på sätt du aldrig föreställt dig. Låt Bali vara ditt klassrum!

  Campusliv och faciliteter

  Våra campus ligger i Denpasar City och Tabanan. Valet av boyta skulle till stor del bero på campus där ditt program hålls. Här är våra rekommendationer:

  För Denpasar Campus:

  Kerobokan, Umalas, Petitenget, Seminyak och Canggu: Dessa områden är populära bland våra studenter på grund av deras livliga atmosfär. De är cirka 25-30 minuter från Denpasar campus med skoter, som erbjuder en mängd olika butiker, restauranger, barer och klubbar.

  Canggu: Observera att detta område för närvarande upplever höga nivåer av trafik, särskilt under rusningstid, vilket kan förlänga din pendlingstid till universitetet.

  För Tabanan Campus:

  Pererenan & Canggu: Detta område ligger närmare Tabanan Campus, med bara en 10-25 minuters skoterresa bort. Pererenan är något tystare jämfört med andra områden men utvecklas snabbt och har fortfarande ett bra utbud av bekvämligheter.

  Vi avråder från att bo i själva Denpasar på grund av stadens livliga natur som kanske inte erbjuder den fridfulla balinesiska upplevelse som de flesta studenter letar efter. På samma sätt rekommenderas inte Kuta och Bukit (Södra Bali) på grund av deras avstånd från campus och de tunga trafikförhållandena.

  Genom att välja att bo i de rekommenderade områdena får du en bekvämare pendling till universitetet, och du kommer att kunna fördjupa dig i de livliga sociala scenerna och de vackra omgivningarna som Bali har att erbjuda.

  Platser

  • Dortmund

   Lohbreite 18, Iserlohn, 58640, Dortmund

  Frågor