Keystone logo
Skagit Valley College Associate in Applied Science Degree, AAS Automotive Technology (AT)
Skagit Valley College

Associate in Applied Science Degree, AAS Automotive Technology (AT)

Mount Vernon, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Automotive Technology (AT) -programmet har en magistercertifiering från National Automotive Technician's Education Foundation (NATEF). Programmet har blivit en förstaplatsvinnare av ”Award for Excellence” och fick erkännande som det bästa college-oberoende bilprogrammet i landet.

Automotive Technology (AT) är ett kompetensbaserat program som är utformat för att förbereda studenterna för en karriär inom fordonsindustrin. Programmets NATEF-ackreditering ger studenter instruktörer och en anläggning som uppfyller nationella standarder. Dessa standarder hjälper akademiker att få utmärkt jobb inom den bilkarriär de väljer. Den snabba utvecklingen av ny teknik har skapat ett behov av högkvalificerade biltekniker. Utmärkta anställningsmöjligheter finns i nya bilhandlare, fristående verkstäder, specialaffärer och flotta byråer.

Automotive Technology-programmet kombinerar teori och praktisk erfarenhet under sex kvartals undervisning. Studenter utvecklar diagnos- och reparationsförmåga på fordon med sen modell i en välutrustad butik. Ämnen inkluderar broms- och upphängningssystem, elektriska / elektroniska system, automatiska och manuella växellådor, uppvärmning och luftkonditionering, motorer, motorprestanda, lätt diesel, motorbearbetning och hybridelektriska / elektriska fordon.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Associerad examen i fordonsteknik
    • Kenosha, Amerikas förenta stater
  • Associate Science Degree i Automotive Electronics Specialist
    • Alameda, Amerikas förenta stater
  • Certifikat i fordonsteknik: lätta bilreparationer
    • Alameda, Amerikas förenta stater