Keystone logo
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Introduktion

80848_Unknown-4.jpeg

UPPTÄCK UTAH

Utah skulpteras av vind, vatten och tid. Här finns hisnande nationalparker, shopping i världsklass och en mängd olika fritidsaktiviteter. Som statens nummer 1 i landet för sysselsättningstillväxt finns det ingen bättre plats att få en utbildning som fokuserar på att förbereda studenter för att lyckas på den globala marknaden.

Bästa college i Amerika!

Snow College rankas konsekvent som en av de bästa utbildningsinstitutionerna i landet, vilket gör det till den perfekta platsen för studenter som vill uppnå akademisk framgång i en rolig, säker bostadskampusmiljö. Med campus i Ephraim, Richfield och ett online-examensalternativ kan studenter slutföra examen i Associate of Arts, Science eller Applied Science, med många specialiserade, kortvariga yrkesutbildningscertifikat och diplom, inklusive kandidatexamen i programvaruteknik och en kandidatexamen i musik med betoning på kommersiell musik.

Du hittar allt du behöver för att lyckas med din utbildning på Snow College, och med lägsta bostad, undervisning och avgifter i delstaten Utah kan du göra det utan att bryta banken.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money rankade Snow College #6 för sin höga examen och/eller överföringshastighet till ett fyraårigt universitet. TheBestSchools.org gav Snow College höga anmärkningar, inte bara för att ha den mest prisvärda undervisningen i staten, utan elevernas förmåga att visa nödvändiga färdigheter för att komma in i arbetskraften efter avslutad examen. Washington Monthly rankar Snow College över resten för att ge studentstöd och en miljö för studenter där de kan trivas och lyckas. Ratemyprofessors.com baserar sina rankningar på studentgenererade undersökningar av deras klassrumserfarenhet och Affordable Colleges skapar sina rankningar baserat på prisvärdhet och tilldelning av stipendiefonder.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Platser

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Frågor