Bakning och konditorivaror
St. Louis Community College
Nyckelinformation
Campus läge
St. Louis, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
Begär info
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Detta program gör det möjligt för studenter att få nödvändig teoretisk och praktisk kunskap för att bli en framgångsrik konditor. Begrepp för bakteori och näring; bröd, rullar och bagerier; produktionstekniker; och kakaproduktion och dekoration kommer att lägga grunden för viktiga konditorivaror.
Avancerade klasser i hantverks- och dekorationsbröd; glass och frysta efterrätter; choklad och praliner; samtida pläterade desserter; och utställningar och konfektkonst tillåter specialutbildning i specifika koncentrationsområden för den blivande konditoren. Den sista kursen, Baking and Pastry Arts Capstone, ger studenten en verklig simulering av vad han kan förvänta sig efter examen.