Keystone logo

Stouffville College

A logo

Introduktion

Stouffville College strävar efter att förbli en av de bästa institutionerna som är engagerade i att se till att våra studenter får en personlig och högkvalitativ utbildning.

Vi erbjuder en omtänksam och vänlig inlärningsmiljö som är dedikerad till att tillhandahålla program som är utmanande, relevanta och lyhörda för student-, arbetsgivar- och samhällsbehov.

Vi betonar undervisning i små grupper av högkvalificerad personal som är engagerad i kvalitet i undervisningen. Våra små klasser gör det möjligt för studenter att få individuell undervisning och personlig assistans under studietiden. Våra mindre studentantal ger bättre tillgång till faciliteter för enskilda studenter. Vi tar emot studenter på grundval av en omfattande utvärdering, skol- och högskoleresultat, aktiviteter utanför skolan, referenser och ännu viktigare, personliga intervjuer.

Vi har studenter som har kommit för att studera vid vår institution från över 60 länder som utgör ungefär hälften av våra inskrivna studenter. Vi är mycket stolta över att våra akademiker inte bara kan hitta anställning efter examen utan är aktivt eftertraktade av ett antal prestigefyllda nationella och internationella arbetsgivare och rekryteringsbyråer. Vi ligger i en vacker del av Toronto. Den här platsen förbättrar vår elevs förmåga att delta i en djupt tillfredsställande kulturell och social upplevelse samtidigt som de eftersträvar sina utbildningsmål.

Platser

  • 18 Wynford Dr, M3C 3S2, Toronto

Frågor