Keystone logo
Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Introduktion

I drygt hundra år har Swinburne University of Technology vuxit från en lokal leverantör av teknisk utbildning i en australisk ledare inom högre utbildning. Vi erbjuder ett komplett utbud av forskarutbildning, från forskar certifikat till doktorer. Bland våra 27.000 helårsstudenter är en livlig gemenskap av cirka 6000 internationella studenter. Varför Swinburne? Swinburne är en utmanare. Vi ber våra studenter och vår personal att "ifrågasätta allt", och det är denna anda av utredningen - i kombination med ett starkt fokus på den praktiska sidan av utbildning - som stimulerar kreativitet och uppmuntrar tankefrihet. Genom att applådera initiativ, uppmuntra fantasi och vägrar att följa publiken, skapar vi en verkligt unik erfarenhet av lärande. Var kommer de bästa lärarna undervisar? Många undervisar på Swinburne. Vår framgång bygger på mer än utmärkta faciliteter och utmärkta program. Vi är erkända för kvaliteten på våra lärare, akademiker som kan förvandla duktiga studenter i stora studenter. Swinburne är:

Det bästa universitetet i Melbourne för undervisning kvalitet och en av de tre bästa för Graduate Satisfaction (Good Universities Guide 2007, 2008, 2009, 2010). En av endast nio universitet i Australien som har genomgående belönats för undervisning excellens "av den federala regeringens lärande och undervisning Performance fonden under de senaste fyra åren. Rankad i världens främsta 500 universitet från Times Higher Education.

Vem är som åtagit sig att forskning som du är? Vi tror att stora sinnen är bättre på att blomstra i en miljö tillägnad tänja på gränserna - för att utforska inte bara "vad som är" men "vad som kunde vara". Swinburne är:

Begå $ 250.000.000 under fyra år för att ge state-of-the-art utrustning och resurser för undervisning och forskning. En av endast tre universitet i Melbourne tilldelats ett fyra stjärnor för forskning Intensivity (Good Universities Guide 2008). En av endast 10 australiska universitet vars forskning ovannämnda världsgenomsnittet - denna "Top Ten" ingår Group of Eight, plus Swinburne. (Thomson ISI 2006)

Det perfekta stället att studera? Av våra fem australiska campus, kommer de flesta internationella studenter läser vid Hawthorn, Lilydale eller Prahran. Swinburne största campus, på Hawthorn, ligger bara 8 km (5 miles) från centrum av staden, inom gångavstånd från kaféer, butiker shopping, restauranger, stormarknader och kollektivtrafik. Hem till den prestigefyllda fakulteten för Design och National Institute of Circus Arts, Prahran campus är en kreativ, livlig inlärningsmiljö ligger inom ett av Melbournes mest levande förorter. Den lugn miljö och vänlig, stödjande atmosfären i Lilydale campus gör att du kan njuta av en lärande upplevelse som är både avslappnad och berikande. Vi har också yttre förorts campus på Croydon och Want och en internationell campus i Sarawak, Malaysia. Finns det mer till Melbourne än studier? Du kommer att få ut mer av Melbourne mer än en bra utbildning. Melbourne är en av världens mest beboeliga städer. Det anses Australiens kulturella, kulinariska och idrotts kapital. Hem till 3,8 miljoner människor, huvudstad i Victoria har ett milt klimat, överkomliga levnadskostnader och ett omfattande kollektivtrafiknät. Det finns en mängd grönområden - parker och offentliga miljöer - liksom ett rikt utbud av natt sociala alternativ.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Melbourne

    Swinburne University of Technology PO Box 218

    Frågor