Keystone logo

Swiss Education Group (SEG)

A logo

Introduktion

Global utbildning i verkligheten med livslång inverkan

Vårt uppdrag

Swiss Education Group har åtagit sig att leverera utbildning i världsklass som utrustar våra studenter med det kritiska tänkandet och de praktiska affärsfärdigheterna som behövs mest inom besöksnäringen och utanför.

  • 4 skolor
  • 6 campus
  • 24k+ alumner
  • 110+ nationaliteter

Alla våra skolor rankas topp 10 i världen - QS Rankings

Swiss Education Group (SEG) är den största privata utbildaren i Schweiz. Vi driver för närvarande 4 av världens främsta besöksnäringsskolor och har mer än 6 000 elever inskrivna på våra kurser.
Med nästan 40 års erfarenhet av utbildning inom gästfrihet, affärs- och kulinarisk konst, är vi fast förankrade i den stora traditionen av schweizisk gästfrihet.

Vi är engagerade i att utrusta våra studenter med ledarskap och entreprenörskap de behöver för att trivas inom besöksnäringen och utanför. Vi erbjuder ett brett utbud av gästfrihetsutbildningar, inklusive kandidat- och masterexamen. Vi erbjuder också korta professionella kurser, så att studenter kan välja ett program som är specifikt för deras individuella lärandebehov och yrkesintressen.

Rotat i den schweiziska traditionen av excellens

Välkomna studenter från hela världen

Schweiz är känt för sina högst rankade universitet, banbrytande forskningscentra och sitt engagemang för att investera i innovation. Det är hem för några av de bästa skolor för gästfrihet, affärs- och kulinariska konster i världen. På Swiss Education Group erbjuder var och en av våra skolor olika utbildningsinriktning, men de delar alla samma mångsidiga internationella erfarenhet, rotad i den schweiziska traditionen av gästfrihetsutbildning.

"Vi förverkligar den schweiziska traditionen av excellens i allt vi gör. Våra globala nätverk av studenter, alumner och partners är det som gör SEG till en fantastisk gemenskap. Vi säkerställer att våra program förbereder våra studenter för internationella karriärer inom gästfrihet och vidare."Yong Shen, verkställande direktörSwiss Education Group

Ursprunget till gästfrihet

Schweiz ligger i hjärtat av Europa och är respekterat och hyllat över hela världen. Dess rykte som födelseplatsen för modern gästfrihet etablerades på 1800-talet när rika turister, aristokrati och kungligheter från hela världen anlände i massor för att andas den orörda bergsluften och uppleva de hisnande landskapen. De första hotellen i palatsstil byggdes för att tillgodose dem och tillgodose deras behov.

Världens första hospitality management-skola etablerades i Schweiz 1893, vilket ledde till en lång tradition av excellens inom gästfrihet, affärer och kulinarisk utbildning. Det schweiziska engagemanget för innovation är perfekt anpassat till dagens dynamiska, snabbt föränderliga värld. Det är världsberömt för sitt engagemang för lyx, kvalitet och service. Den schweiziska savoir-faire gör våra akademiker mycket eftertraktade inom branschen och utanför.

Hotel Institute Montreux

Affären med gästfrihet

Beläget i en av Schweiz mest pittoreska platser, Montreux. Lär dig gästfrihetsvärldens hemligheter och få affärsinsikter från kända branschledare; med flexibiliteten att skräddarsy utbildningar med inriktningar. En förnämlig grad som öppnar dörrarna till en värld full av möjligheter.

Swiss Hotel Management School

The Contemporary Swiss Hospitality Management School

En praktisk utbildning som omfattar digital transformation, lärande genom att göra, förbereder våra elever grundligt för deras framtida karriärer. Swiss Hotel Management School erbjuder innovativa, karriärfokuserade akademiska program på grund- och forskarnivå.

César Ritz Colleges Schweiz

En ledande handelshögskola med entreprenörskap och gästfrihet i centrum

För att trivas i den dynamiska, ständigt föränderliga världen av gästfrihet är entreprenörskap och innovation nyckeln, och på César Ritz Colleges är studenterna beredda för framgång med en praktisk affärsutbildning som värdesätter självständigt, visionärt tänkande och ledarskap.

Culinary Arts Academy Schweiz

Passion för mat, karriär för livet

Vårda talanger, mata nyfikenhet och bygga starka grunder för att lyckas på en av världens bästa kulinariska skolor. Där branschlegender inspirerar och där utbildning blandar kulinarisk mästerskap med affärspraktik och gästfrihetskunskap.

Rankning

Vår globala ranking

Alla våra skolor intar toppositioner i globala och nationella rankningar för hotellutbildningar. Dessa rankningar återspeglar kvaliteten på vår personal, program, undervisningsmetoder och toppmoderna faciliteter.

nr1*

Karriärråd
Ankomst genomsnitt
Första natten
Hälsoförsäkring
Universitetsorientering
Formellt välkommen

nr1*

Arbetserfarenhet
Ta studenten
Akademisk lärandeenhet
Boendekontor
Finanskontoret

nr1*

Ankomst totalt
Bra kontakter
Visumråd
Ansökan om att erbjuda

No1**

Kulinarisk konstskola i världen


*Från ICE Global Premier Ranking
**Från QS-rankingen

En godkännandestämpel

Våra skolor tillhandahåller internationellt ackrediterade universitetskvalifikationer från University of Derby (UK), Washington State University (USA) och Northwood University (USA), och är erkända och certifierade av EduQua, en schweizisk kvalitetsmärkning riktad till leverantörer av vuxenutbildningsprogrammerare, och ackrediterad av The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education (THE-ICE).

Platser

  • Avenue des Alpes,27, 1820, Montreux

  • Avenue des Alpes 15, 1820, Montreux

  • Avenue Léopold de Reynier, 1854, Leysin

  • Route Cantonale 51a, 1897, Le Bouveret

  • 1854, Leysin

  • English Gruss Strasse 43, 3902, Brig

Frågor