Keystone logo
© Eva Dang
Leanne Test School

Leanne Test School

Leanne Test School

Introduktion

Med ett globalt nätverk av Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers och Foundation Schools, är Airways Aviation väl etablerad som en ledande internationell flygträningsorganisation.

Airways Aviation opererar på olika platser i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien, och erbjuder internationella flygbolag med direkt tillgång till de mest kvalificerade och mest utbildade kommersiella piloterna. Tack vare våra 30 plus år av världsklass flygträning erfarenhet, är organisationen perfekt positionerad för att stödja inhemska och internationella studenter och att möta den snabba ökningen av efterfrågan på kommersiella piloter globalt.

Vi erbjuder blivande piloter Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) eller Luftfarts Safety Authority (CASA) godkända utbildnings Pathways och använda partnerskap med flygindustrin för att våra högt motiverade examen piloter att flytta in flyg karriärer.

Airways Aviation har åtagit sig att leverera högkvalitativa undervisnings- och lärandemål, tillsammans med en oförglömlig upplevelse på land och i luften. Vi tillhandahåller fullt utrustade, specialbyggda klassrum och studentområden och upprätthåller en världsklass flygplansflotta för att våra studenter och personal ska flyga säkert och med tillförsikt.

Platser

 • Oxford

  London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire, OX5 1RA, Oxford

  • Huesca

   Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo, 22111, Huesca

   • Bilinga

    Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit, 4225, Bilinga

    Frågor