Konditori- och bagerikurs med praktik
Thai Chef School
Nyckelinformation
Campus läge
Bangkok, Thailand
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 - 5 vecka
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* 1 vecka–20 000 baht, 2 veckor–35 000 baht, 3 veckor–50 000 baht, 4 veckor–70 000 baht, 5 veckor–75 000 baht
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Grunderna i brödtillverkning, franska bakverk, tårtberedning och dekoration
Thai Chef Schools Konditori- och bageriutbildning ger den grundläggande utbildningen som behövs för att förbättra ens färdigheter i franska bakverk, tårttillverkning och dekoration, choklad och brödtillverkning. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att registrera sig i detta program. Du behöver bara ha en önskan att skapa läckra desserter. Genom att utbilda dig hos våra professionella konditorer kommer du att bli förvånad över hur lätt det är att ta dina kunskaper till högre nivåer. Utbildningen är 1 till 5 veckor, beroende på hur mycket du vill lära dig. På bara 5 veckor, när du väl behärskar dessa klassiska och samtida färdigheter och tekniker, kommer du att kunna skapa dina egna mästerverk. Vill du öppna ett kafé eller ett bageri? Gå med oss för att lära dig vad som behövs för att göra detta.
Följ med oss i Bangkok för att lära dig grunderna i brödbakning, franska bakverk, tårtberedning och dekoration och choklad. Träningen är 100% praktisk. På bara 5 veckor lär du dig konsten att skapa utsökta bakverk och bakverk, från traditionell brödtillverkning till konditorivaror. OCH gör sedan praktik på en 5-stjärnig hotellkonditoriavdelning i upp till 6 månader och får verkligen tillämpa det du har lärt dig hos oss.
Studera 5 veckor och lär dig 101 recept som täcker grunderna i konditorivaror och bageri:
- Klassiska desserter
- Moderna bakverkstekniker
- Bakning av bröd, deg och pizza
- Jobbar med choklad
- Tårtdekoration med både choklad och smörkräm
Sugen på vackra macarons, citrontårtor, mörk chokladtorn, tiramisu, chokladtryffel? Vill du lära dig hur man gör perfekta pizzaskorpor – både tjocka och tunna? Vad sägs om danska, croissanter och specialbröd? Alla dessa och mer kan du lära dig i vår 5 veckors konditori- och bagerikonstkurs. Studera i 1 vecka eller alla 5 – upp till dig!
Kursutbildningsschema (måndag-fredag)
- PASTRY (Modul 1): VECKA 1–BAK, SÖT OCH TAKTOR #1
- Chouxbakelse
- Gräddpuff
- Choklad eclairs
- Karmeliserad choux
- Citronmarängpaj
- Äppelsmula
- Frukttartelett
- Vaniljsåspaj
- New York cheesecake
- Kanelkakor
- Creme brulee
- Fryst vaniljsufflé
- Crepe soufflé
- Fruktsallad
- Paris-Brest (choux fylld med pralinkräm)
- Marveilleux (choklad & marängdessert)
- Päron & mandelpaj
- Exotisk fruktrulle
- Sockerkaka
- Mango pannacotta
- Kaffekaka
VECKA 2 – AVANCERAD BAG & TAKKER #2 (måste tas efter vecka 1)
- jordgubbstårta
- Opera tårta
- Kola mousse tårta
- Smörkakor
- Mango mousse tårta
- Macarons
- Tiramisu
- Lagrad vaniljkrämbakelse (Millefeuille)
- Genoise
- Kakao sockerkaka
VECKA 3–CHOKLADTAKOR & GOTT
- Chokladtryffel
- Karamelltryffel
- Kokos tryffel
- Svart skogskaka
- Trio chokladkaka
- Chokladfondant
- Choklad brownies
- Sacher tårta
- Chokladsufflé
- Kola/chokladpaj
- Chocolate chip cookies
- Choklad sandrosor
- Vit choklad hallonkaka
- Varm chokladpaj
BAGERI (Modul 2):
VECKA 4–BAGERI OCH BRÖD #1
- Vitt smörgåsbröd
- Franskt bröd
- Bagels
- Croissanter
- Smördeg
- Tunn äppeltårta
- Pizzaskorpa (tjock och tunn)
- Pretzels
- Mjölkbröd
- Brioche
- Fruktkaka
- Fruktpaj
- Kungstårta
- Apples omsättning
- Palmier
- Tatin tårta
- Finansiärer
- Bakad osttårta
- Maräng
- Muffins
- Småfranska
VECKA 5–BAGERI & BRÖD #2
- Flerkornsbröd
- Fullkornsbröd
- Traditionell baguette
- danska bakverk
- Tropezienne tårta
- Japansk cheesecake
- Sockerkaka
- Kouign Amann
- wienerbröd
- Munkar
- Madeleine
- Pitabröd
- Småfranska
- Burgerbullar
- Kryddkaka
- Kanelbullar
- Rum baba
- Apple beignets
ytterligare information
Undervisning i konditori- och bagerikurs (baserat på antal veckors studier)–
Bakverk (modul 1):
- 1 vecka–20 000 THB (635 USD)
- 2 veckor–35 000 THB (1 100 USD)
- 3 veckor–50 000 THB ($1 600 USD)
Bageri (modul 2):
- 1 vecka–20 000 THB (635 USD)
- 2 veckor–35 000 THB (1 100 USD)
HELA 5 veckor (modul 1 och 2) special–75 000 THB ($2 380 USD)
PRAKTIK: Tillgänglig i upp till 6 månader på en thailändsk 5-stjärnig hotellkonditoriavdelning.
UTBILDNINGSVISA: Tillgänglig i 6 månader, administrativ avgift på 30 000 THB
Startdag: Måndagar
Studievecka: måndag-fredag, 9:00–15:30 dagligen
När ska man gå med: Studera i 1 vecka upp till 5 veckor, börja vecka 1, 3, 4 eller 5 – upp till dig.
Recept & Instruktion: På engelska
Deposition: 25 % krävs för att garantera din plats
Boende: Privata rum från så lågt som 2 500 baht/vecka finns tillgängliga och trevlig vandrarhemssäng tillgänglig för 1 500 baht/vecka.
Acceptansbrev: Tillhandahålls kostnadsfritt till dem som inte vill ha ett 6 månaders utbildningsvisum, när insättningen har tagits emot.
Intyg om prestation: Beviljas till dem som slutfört 1 veckas utbildning
Diplom:
Ett Basic Pastry & Baking Arts Diploma delas ut efter avslutad 2-4 veckors (80-160 timmar) utbildning och ackrediteras av det thailändska utbildningsministeriet.
Ett diplom för professionell konditori och bakning delas ut efter avslutad 5 veckors (200 timmar) utbildning och ackrediteras av det thailändska utbildningsministeriet.