Keystone logo
© The Codrington Language Centre
The Codrington Language Centre

The Codrington Language Centre

The Codrington Language Centre

Introduktion

The Codrington Language Centre grundades i Barbados 2007 av Sylvia Johnson, en kvalificerad lärare i engelska som andraspråk (ESL) från Birmingham, Storbritannien

Dess kurser erbjuds vuxna från icke-engelsktalande länder. I programmet ingår:

 1. Standard 18+ engelska språkkurs
 2. Intensiv 18+ engelska språkkombinationskurs
 3. (Intensiv) Affärsengelska som andraspråk
 4. Konversationskurs i affärsengelska
 5. Flygengelska – ICAO

Med våra dagliga grammatik- och uttalsblad (gp) och Personalized Sentence Analysis (PSA), veckovisa revisioner och uttal och personliga ljudinspelningar, lämnar eleverna vårt program med en kraftigt ökad kunskap i engelsk grammatik och förmågan att uttrycka sig självsäkert. (Kontakta oss för bekräftelse)

Klasserna är små (max 6), vilket garanterar eleverna personlig uppmärksamhet hela tiden. Kurserna är utformade för att säkerställa att varje elev får maximal utbildning under sin vistelse på Barbados, med vårt fullt kvalificerade, vänliga och motiverade team av lärare. Ett deltagandebevis ges till varje student i slutet av kursen.

Boendet består av hemvistelse eller lägenhetsalternativ, som kan bokas direkt eller via vårt center.

Infrastrukturen på ön är mycket högt betygsatt och Barbados anses vara en av de säkraste och mest livliga, men ändå avkopplande öarna i Karibien. Busssystemet i Barbados är utmärkt och prisvärt, med rutter som sträcker sig över hela ön.

Efter klassaktiviteter inkluderar (bland annat):

 • (Dykning
 • (Kite) surfing
 • Åka vatten skidor

Charmen, spänningen och lugnet på denna vackra ö, med sina fantastiska stränder, vänliga restauranger och pulserande nattliv, njuts av alla våra studenter efter lektionen och på helgerna.

Studenter kan komma till centret, individuellt eller i grupp, självständigt eller genom någon av våra byråer (se hemsidan för detaljer). Centret har fått fem stjärnor av byråerna och på Google.

På hemsidan kan nya studenter få en uppfattning om vad de kommer att uppleva på vårt centrum.

Kort sagt, The Codrington Language Centre erbjuder en unik blandning av kvalitetsundervisning och tropisk vitalisering! Njut av!

Studentberättelser

Platser

 • Bridgetown

  Wisteria Court Unit 4 Rockley, Christ Church Barbados, BB15123, Bridgetown

Frågor