Keystone logo
The Otomotif College (TOC)

The Otomotif College (TOC)

The Otomotif College (TOC)

Introduktion

TOC Automotive College grundades 2004 och är pionjären inom professionell fordonsutbildning som säkerställer rörlighet och anställbarhet.

TOC Automotive College's passion driver oss att ge den bästa inlärningsupplevelsen inom fordons- och motorsportutbildning. Vi tror att vi spelar en integrerad roll för att forma grunden och framtiden för bilindustrin.

Beläget i centrala Petaling Jaya, en livlig stad med allt du behöver precis utanför dörren. Med toppmoderna inlärningsfaciliteter, moderna utbildningsfordon och helt luftkonditionerade workshops är vi här för att ge våra studenter en befordran för inlärningsmiljön.

För att uppnå våra mål samarbetar vi ständigt med nyckelaktörer inom fordonsindustrin. Vi har placerat studenter och alumner i bilindustrins största varumärken, inklusive Porsche, Ferrari, BMW, Mercedes och till och med tävlingslag!

TOC Automotive College är också stolt över att samarbeta med universitet i världsklass över hela världen för att ytterligare ge våra studenter och alumner en stark grund och anställbarhet. Våra partneruniversitet inkluderar bland annat University of Hertfordshire, Staffordshire University, Coventry University, University of Wolverhampton och Ulsan.

Platser

  • Selangor

    10, Jalan 19/1, Seksyen 19, 48200, Selangor

    Frågor