Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Introduktion

Om Tufts School of Engineering

Tufts tekniska program utmanar de traditionella gränserna för akademiska discipliner, forskning och roller för ingenjörer i vårt alltmer sammanlänkade globala samhälle. Varje dag utvecklar Tufts forskare nya verktyg för att förbättra medicinsk diagnos och behandling. nya material för en grönare framtid; smartare, kraftfullare datorer; och innovativa sätt att utbilda morgondagens ingenjörer.Magister- och doktorandprogram i sex akademiska avdelningar, samt MS i Engineering Management, erbjuds genom Tufts Gordon Institute, ge ingenjörsstudenter den rätta mixen av specialisering och tvärvetenskaplig prospektering.

akademiker

Tufts examen program erbjuder en exceptionell akademisk erfarenhet, utmärkt av nära fakultet interaktioner som kommer att driva dig från examen studie till din karriär. Med en rad program inom konst och vetenskap och teknik kombinerar Tufts resurserna i en forskningsintensiv institution med en stödjande, kollegial atmosfär.Examensprogrammen omfattar:

 • Doktorandprogram
 • Magisterprogram
 • Certifikatprogram

Graduate studenter och postdoktorander bidrar till att skapa och sprida kunskap som individer, och som viktiga medlemmar av forskargrupper. Här får du möjlighet att undervisa och mentorera några av de ljusaste akademikerna i landet, som tjänar som nyckelundervisning och lärande partners med fakulteten.

Platser

 • Medford

  200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

  • Somerville

   200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

   • Medford

    College Avenue, 200, 02155, Medford

    Frågor