Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

Introduktion

Universidad Europea grundades 1995 och har totalt 17 000 studenter bland sina fyra campus i Spanien. 30% är internationella studenter, med ett högre antal internationella studenter i vår studentorganisation kommer du att uppleva en multikulturell atmosfär. Vi har mer än 300 avtal, och du kan delta i ett internationellt utbyte vid prestigefyllda universitet runt om i världen. Läs mer här .

89% av våra studenter är anställda inom ett år efter examen.

Uppdrag

Att ge våra studenter en omfattande utbildning, utbilda ledare och yrkesmän som är beredda att svara på en global världs behov, bidra med värde i sina yrken och till sociala framsteg genom entreprenörsanda och socialt engagemang. Att generera och överföra kunskaper genom tillämpad forskning bidrar också till framsteg och positionering av oss själva i spetsen av teknisk och intellektuell utveckling.

Syn

Vid Universidad Europea anser vi akademisk excellens vara en av våra strategiska pelare. Således har vår utbildningsmodell omfamnat principerna för det europeiska området för högre utbildning baserat på individens holistiska lärande. I denna modell är professorn en mentor samt en rådgivare som stöder studenten under hela sitt universitetsliv. Studenten kartlägger å andra sidan sin egen pedagogiska resa och utvecklar den kunskap, kompetens, färdigheter och värderingar som samhället kräver för närvarande.

värden

 • Samarbete: Vi bär förseglingssegeln som skiljer sig åt för vår entreprenörsanda: Vi är beslutsamma och uppriktiga och placerar studenten i spetsen. Vi samarbetar och arbetar tillsammans för att genomföra bästa praxis hos vår institution.
 • Internationellt: Som medlemmar i Laureatnätet har vi ett globalt yrke och omfattning, samtidigt som vi behåller starka lokala rötter. Vi erbjuder internationella resurser för att stödja och stärka lokal utbildning. Laureatnätets omfattning och inflytande gör det möjligt för våra experter och studenter att få utmärkta möjligheter. Vi är en inkluderande, mångkulturell organisation som värderar mångfald och respekterar alla kulturella perspektiv och egenskaper.
 • Analytisk: Vi genomför en rigorös självbedömningsprocess för att ständigt öka vår information och kunskap för att förbättra vår prestanda. Detta reflexiva tillvägagångssätt, baserat på dataanalys, skiljer oss från andra institutioner.
 • Tillförlitlig: Om vi ​​vill vara "här för gott" måste vi få våra studenter och deras familjer, arbetsgivare och samhällen där vi arbetar. Alla nivåer i vår organisation är föremål för högsta krav. Vi arbetar med integritet och tar fullt ansvar för våra handlingar.
 • Audacious: Vi är entreprenörer; Vi strävar efter att vara uppriktiga och villiga att ta beräknade risker samtidigt som vi baserar våra beslut på rationell, reflexiv planering. Vi är snabba att utnyttja möjligheter och göra positiva förändringar för att berika våra elevernas erfarenhet. Vi söker nya sätt att förbättra inlärningen utan gränser och förvandla den traditionella utbildningsmodellen. Vi har en innovativ mentalitet och vi ger medlemmar i universitetssamhället chansen att utmana status quo. Vi tillämpar kreativa metoder för utbildning och näringsliv. Vi slutar aldrig att utforska nya metoder, ny teknik, nya affärsmodeller och nya teorier. Vi är ledare, inte följare.
 • Ansvarig: Antagande ansvaret för våra elevernas resultat är hörnstenen i vår revolution inom utbildningsområdet. Vi fokuserar på studenter och arbetsgivare att anpassa våra program till deras behov. Vi strävar efter att upprätthålla höga behållningsgrader, examen och anställbarhet så att våra elever går in i arbetsmarknaden med en positiv social påverkan.

Platser

 • Madrid

  Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

 • Valencian Community

  Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

  • Alcobendas

   Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

   • Valencia

    Valencia, Spanien

   • Villaviciosa de Odón

    Villaviciosa de Odón, Spanien

    Frågor