Keystone logo
UniLaSalle

UniLaSalle

UniLaSalle

Introduktion

UniLaSalle utbildar generalistingenjörer för att inneha ledande befattningar på hög nivå och högsta ledning inom följande sektorer, särskilt: jordbruk, livsmedelsindustri, livsmedel och hälsa, geologi, miljö och energi.

Studentintaget är selektivt. Akademiska program är forskningsinformerade för att stödja läroplanen för det stora utbudet av vetenskapliga discipliner som lärs ut på skolan.

De undervisningsmetoder som skolan upprätthåller är dynamiska och praktiska och lägger stor vikt vid praktik. UniLaSalle-studenter kan göra det bästa av sina 5 års studier för att utveckla de färdigheter som behövs för att uppnå sina karriärmål.

Såväl som de humanvetenskaper som ingår i läroplanen, tillåter ett pulserande campusliv, det omfattande programmet med aktiviteter utanför läroplanen och de många akademiska eller personliga projekten eleverna att bygga upp sitt självförtroende och uppfylla sin potential.

Detta görs genom erkännande av andra, åtaganden och ansvar. Sådana egenskaper är alla nödvändiga för framtida chefer men också för alla som vill göra sitt liv framgångsrikt.

Våra värderingar

Skolan vill uppmuntra värderingar som respekt, engagemang och frivilligt arbete, tro på jämställdhet och lika möjligheter för fattiga och underprivilegierade. Bevis på detta engagemang kan hittas i den personliga handledning studenter får från fakultetsmedlemmar, främjandet av fritidsaktiviteter i det akademiska programmet och den omfattande utbildning som erbjuds av campuslivet och dess pulserande samhällsliv.

Campuslivet erbjuder verkligen en exceptionell upplevelse av kollektivt liv som kräver en känsla av ansvar för att tjäna andra och resulterar i livslånga vänskap.

Allt ovanstående är grunden för skolans anda och styrka som delas av de hundratusentals som utbildas varje år i UniLaSallian-institutioner runt om i världen.

Antagningar

Varför studera på UniLaSalle</p>

 1. Kvalitetsutbildning: UniLaSalle Polytechnic Institute är känt för sin högkvalitativa utbildning och rigorösa akademiska program. Det erbjuder ett brett utbud av grund- och forskarutbildning inom olika områden som teknik, agronom, geologi, miljövetenskap och energi.
 2. Rykte: Institutet har ett starkt rykte både nationellt och internationellt. Arbetsgivare känner ofta igen och värdesätter examina från UniLaSalle , vilket kan förbättra utexaminerades karriärmöjligheter.
 3. Multidisciplinärt tillvägagångssätt: UniLaSalle har ett multidisciplinärt förhållningssätt till utbildning som uppmuntrar studenter att utforska olika områden och få en bred kunskapsbas. Detta tillvägagångssätt förbereder eleverna för att ta itu med komplexa verkliga problem som kräver tvärvetenskapliga lösningar.
 4. Forskningsmöjligheter: UniLaSalle är involverad i spetsforskning inom olika områden. Studenter har möjlighet att engagera sig i forskningsprojekt, arbeta tillsammans med fakultetsmedlemmar och bidra till framsteg inom sina respektive områden.
 5. Branschanslutningar: Institutet upprätthåller starka band med industrier och företag, vilket ger studenterna praktikmöjligheter, nätverksevenemang och karriärplaceringstjänster. Detta hjälper eleverna att få praktisk erfarenhet och underlättar smidiga övergångar till arbetskraften.
 6. Internationell miljö: UniLaSalle välkomnar studenter från olika kulturella bakgrunder och skapar ett berikande och levande internationellt samhälle. Denna exponering för olika perspektiv förbättrar elevernas globala medvetenhet och interkulturella kommunikationsförmåga.
 7. Faciliteter och resurser: UniLaSalle erbjuder moderna faciliteter, toppmoderna laboratorier och specialiserade resurser för att stödja studenternas lärande och forskningsaktiviteter. Från välutrustade klassrum till avancerad teknik har eleverna tillgång till allt de behöver för att lyckas akademiskt.

Sammantaget ger studier vid UniLaSalle Polytechnic Institute studenterna en omfattande utbildning, värdefulla färdigheter och möjligheter till personlig och professionell tillväxt i en stödjande och dynamisk miljö.

Platser

 • Beauvais

  19, rue Pierre Waguet Cedex, BP 30313 - 60026, Beauvais

 • Mont-Saint-Aignan

  3 Rue du Tronquet, 76130, Mont-Saint-Aignan

  • Amiens

   14 Quai de la Somme, 80080, Amiens

   • Rennes

    2, rue Robert d’Arbrissel - CS 76522 35065 RENNES CEDEX-France, , Rennes

    Frågor