Keystone logo

Universidad Pontificia de Salamanca

A logo

Introduktion

På Universidad Pontificia de Salamanca arbetar vi i samordning för att erbjuda ett undervisningssystem som kombinerar teori med praktik på ett balanserat sätt. Därför har vi de nödvändiga faciliteterna för att denna formel enkelt ska kunna tillämpas. Detta tillvägagångssätt, som ger relevans till den praktiska metoden, gör att vi kan erbjuda utbildning som sträcker sig långt utanför yrkesområdet. Under denna premiss fokuserar vi på att förmedla en undervisning för framtiden som börjar med personligt arbete: att dela erfarenheter är den bästa grunden att bygga ledare på.

  • 81 års akademisk erfarenhet
  • 93 000 elever utbildade sig i våra klassrum
  • Mer än 100 grader med praktisk undervisning

Ett mycket nära sätt att välkomna dig

Med stor tillfredsställelse och engagemang, på uppdrag av universitetsgemenskapen, hälsar jag dig varmt välkommen till det Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA).

Vi öppnar dörrarna för dig för första gången via denna webbplats och väntar på att träffa dig personligen på våra campus för att dela med dig av den mest genuina universitetsupplevelsen.

UPSA, född 1940, är University of the Spanish Episcopal Conference. Det är ideellt och dess kulturella kallelse och service till sociala framsteg utgör kärnan i dess dagliga verksamhet, alltid utförd med en öppen och inkluderande anda.

Under sina mer än åttio år av existens har det förtjänat en erkänd nationell och internationell prestige, som sticker ut särskilt för kvaliteten på sin undervisning, den personliga uppmärksamheten till sina studenter, ett brett utbud av undervisning och universitetsförlängning fokuserad på omfattande utbildning, permanent innovation inom utbildningsmetoder och banbrytande teknologi som säkerställer professionell utbildning av excellens.

Vår lärare, som består av specialister och proffs med hög akademisk nivå, kommer att guida och följa med dig under hela din universitetscykel. I den, tillsammans med de andra tjänster som universitetet erbjuder, hittar du permanent stöd och uppmärksamhet i allt du behöver.

Genom den här webbplatsen kommer du att kunna lära dig om vår vision, mission och värderingar, och du hittar några glimtar av vad UPSA vill erbjuda dig, som vi inbjuder dig att upptäcka och leva intensivt.

Vi väntar på dig!

Platser

  • Calle de la Compañía,5, 37002, Salamanca

Frågor