Keystone logo
Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Introduktion

Vi är ett ungt universitet, officiellt erkänt av Kataloniens parlament i maj 1997. Vi vill spela en roll i Europa och den bredare världen som bygger på våra starka katalanska rötter. Redan från början har UVic-UCC främjat akademisk kvalitet och ett stödjande sammanhang för studentcentrerad utbildning. Våra undervisningsprogram erbjuder kvalitet och kontakt med studenter, som krävs för det europeiska området för högre utbildning. Vi känner också ett starkt engagemang för Katalonien - dess universitetssystem och språket och kulturen - och regional utveckling, där vi bidrar till tjänster utanför Barcelonaområdet och främjar en hållbar framtid.

UVic-UCC är under överinseende av Fundació Universitària Balmes, vars styrelse har en majoritet av representanter från Vic City Council och Generalitat i Katalonien. Denna kombinerade modell av oberoende förvaltning och offentlig kontroll garanterar flexibel, ansvarsfull och effektiv regering.

Vår kallelse till public service, som beskrivs i den grundande parlamentariska texten om UVic-UCC, återspeglas i Generalitats ekonomiska stöd och UVic-UCC:s deltagande i det katalanska programmet för inskrivning av offentliga universitet.

Studera utomlands

Akademiska program

Detta program riktar sig till internationella studenter som vill tillbringa en eller två terminer i Barcelona eller Vic. UVic-UCC erbjuder spanskakurser som kan kombineras med andra valbara kurser i engelska inom områdena affärer, kommunikation och design.

Internationella sommarkurser

University of Vic – Central University of Catalonia erbjuder intensiva akademiska sommarprogram kombinerat med kulturella och sociala aktiviteter i hjärtat av den pulserande staden Barcelona. Dessa kurser från juni till slutet av juli kan vara överförbara för akademisk poäng. Längden på varje kurs varierar beroende på programmet.

Detta är en unik möjlighet att fokusera på och utforska ett visst ämne på djupet och uppleva Barcelonas dynamiska, mångkulturella miljö.

Program för korta vistelser

University of Vic - Central University of Catalonia erbjuder akademiska program för kortare vistelser inom områdena utbildning, konst och humaniora, samhällsvetenskap, vetenskap, experimentell vetenskap, teknik, teknik och hälsovetenskap. Programmen är uteslutande akademiska. Kursernas längd varierar beroende på innehållet och planeringen av programmet.

Skräddarsydda kurser

University of Vic - Central University of Catalonia erbjuder skräddarsydda kurser för grupper av internationella studenter och lärare inom utbildning, konst och humaniora, samhällsvetenskap, naturvetenskap, experimentell vetenskap, teknik, teknik och hälsovetenskap. Programmen kan vara uteslutande akademiska eller kombineras med kulturbesök och sightseeing. UVic-UCC kan ordna alla typer av tilläggstjänster såsom boende, transport, guidade turer och besök hos organisationer och företag av intresse. Kursens längd kan anpassas efter dina behov.

Generell information

  • Skapad den 21 maj 1997
  • Fristående högskola med offentlig tillsyn
  • Styrs av styrelsen för Balmes University Foundation
  • Rektor: Josep-Eladi Baños

Platser

  • c/ Dr Junyent, 1, 08500, Vic

  • Carrer de Pujades,118, 08005, Barcelona

Frågor