Keystone logo
University of Cape Town Studera utomlands i Kapstaden Kurs - Språk, litteratur, lingvistik
University of Cape Town

Studera utomlands i Kapstaden Kurs - Språk, litteratur, lingvistik

Cape Town, Sydafrika

1 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 7 450 / per semester *

På Campus

* avgift för studenter som ansöker självständigt. Studenter som ansöker via organisationer eller sitt hemuniversitet faktureras direkt av leverantören

Introduktion

Semester Study Abroad-programmet välkomnar studenter till UCT under en termin medan de läser en examen någon annanstans.

Kapstaden ligger i Afrikas spets, där två hav möts, och är en livlig och välkomnande stad som lockar tusentals internationella studenter och miljontals turister. UCT är globalt rankat för sin banbrytande undervisning, forskning och faciliteter. Vi har en stolt tradition av akademisk excellens genom forskningsledd undervisning med fokus på afrikanskt baserade lösningar på globala problem.

Utlandsstuderande kan välja mellan ett brett utbud av kandidat- och masterkurser. Alla kurser ges på engelska. Vårt dedikerade supportteam guidar dig genom ansökningsprocessen och hjälper dig att få tillträde till kurser som täcker över 40 disciplinära områden inom konst, vetenskap, handel, juridik och teknik.

UCT är en mångsidig campusgemenskap som erbjuder en rik miljö för internationella studenter. Studera utomlands studenter är helt integrerade i klasser och lär sig tillsammans med full examen studenter. UCT använder ett internationellt erkänt meritsystem, vilket gör det enkelt för dig att överföra poäng från UCT-kurser till din hemexamens läroplan eller examenskrav.

Med chansen att gå med i upp till tre UCT-idrottsklubbar eller studentföreningar utan kostnad, kommer du att gå med i en blomstrande campusgemenskap med massor av möjligheter att få nya vänner. Studenterna utomlands kan också ge tillbaka till det lokala samhället genom att arbeta frivilligt med universitetsuppsökande program.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Studentberättelser

Om skolan

Frågor