Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Graduate Certificate of Sustainable Environment, Social and Governance Leadership Graduate Certificate
University of Minnesota – Carlson School of Management

Graduate Certificate of Sustainable Environment, Social and Governance Leadership Graduate Certificate

Minneapolis, Amerikas förenta stater

2 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Förbered dig på att leda hållbara lösningar på de miljömässiga och sociala utmaningar som organisationer står inför i Minnesota och runt om i världen.

Många organisationer i dag strävar efter att möta den tredubbla summan – människor, planeten och vinst. Genom att ta ditt certifikat för hållbar miljö, socialt och styrande ledarskap kan du förbereda dig för att övervaka ansträngningar för att uppnå nettonollutsläppsmål och engagera dig i etiska metoder hos företag i Minnesota och runt om i världen.

Utvecklat genom ett samarbete mellan Carlson School of Management, Humphrey School of Public Affairs och Institute on the Environment (IonE), fokuserar programmet Sustainable ESG Certificate på offentlig policy och hållbarhetskoncept som är relevanta för moderna affärspositioner. Du kommer att lära dig från fakulteten som förmedlar expertis från flera discipliner, vilket gör att du kan designa och implementera ESG-förbättringar i en mängd olika jobbsektorer.

Kurser/ämnen inkluderar: Ändra ledarskap för miljömässiga, sociala och styrande åtgärder; Grunder i hållbarhetsvetenskap.

Anställda från våra företagspartnerorganisationer är automatiskt berättigade till 15 % undervisningsrabatt.

Om skolan

Frågor