We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Introduktion

Om VERITAS

 • Mer än 10 000 nöjda studenter
 • Över 60 engelsklärda valfria kurser att välja mellan
 • Välj bland 15 studieområden
 • Upp till 60% Spara från den genomsnittliga US-undervisningen

Varför VERITAS

Under de senaste 25 åren har tusentals studenter världen över njutit av den underbara unika egenskapen hos VERITAS Study Abroad-upplevelse. En perfekt blandning mellan akademiker och kulturell erfarenhet utspelar sig i ett av världens mest biologiska mångfald. Erfarenhet:

 • Unik kulturell nedsänkning
 • Hållbarhet

Bästa Costa Rica Studie Abroad Kurser

Costa Rica är helt fullt av sprudlande arter av växter och djur. Vi bor omgivna av berg, floder och stränder. Det är ett genuint paradisiskt resmål.

Detta land är ett utmärkt alternativ för de studenter som är intresserade av att studera utomlands. Inte bara för den pedagogiska kvaliteten utan den fantastiska upplevelsen.

Vi gjorde en lista över de bästa kurser för att studera utomlands.

 1. Om du gillar fältarbete kommer du definitivt att njuta av vår fältkurs i "Tropisk marinbiologi". Denna kurs introducerar begreppen oceanografi, marin geologi, marin ekologi och biologi. Du kommer att lära dig om förvaltning och bevarande av ekosystemen.
 2. För dem som är intresserade av inflytande av kulta fantastiskt beteende, det finns en fantastisk kurs som kommer att fånga din uppmärksamhet. "Kulturpsykologi", introducerar studenter till fältet. Vi kommer att fokusera på ämnen som kulturella faktorer i självuppfattning, könsroller, motivation, kognition, känslor, relationer och sociala värderingar.
 3. Art Fundamentals är en av våra favoritkurser. Det betonar mångfalden av form och innehåll i konstverket. Vi försäkrar dig om att upplevelsen blir positiv och minnesvärd.
 4. Vi borde bry oss om vår miljö. VERITAS erbjuder en kurs som innehåller mönster och kommer att undersöka ekosystem, befolkningsmönster och dynamik, användning och missbruk av resurser, befolkning och miljömässiga kvalitativa betydelsefulla kurekologiska introduktioner till de stora miljöproblemen och miljöproblemen som det moderna samhället står inför.
 5. Det finns gott om kurser för studenter som vill förbättra sin spanska. Till exempel grundläggande spanska för hälsoyrken. Den här kursen är utformad för att ge vårdpersonal utan tidigare erfarenhet av spanska, de nödvändiga verktygen för att interagera med och intervjua spansktalande patienter.

Vi har även spanskakurser som betonar internationella affärsprogram: Entreprenörskap & Designtänkande, Cirkulär ekonomi, Internationella affärer, Kreativt ledarskap, Internationell marknadsföring, Interkulturell kommunikation, Projektledning med mera.

"Migration, socialization, and global change", är en kurs som introducerar studenter till teorier och praxis för internationell mänsklig migration som ett fenomen som, även om det är närvarande genom historien, har en särskild tonvikt i dagens värld.

Om du är intresserad av någon av dessa kurser vill vi gärna ge dig mer information och berätta om alla fördelar med att studera vid LCI VERITAS .

Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Platser

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Frågor