Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Introduktion

Om VERITAS

 • Mer än 6000 nöjda studenter
 • Över 60 engelska lärde valämnen att välja mellan
 • Välj bland 15 studieområden
 • Upp till 60% Spara från den genomsnittliga US-undervisningen

Varför VERITAS

Under de senaste 25 åren har tusentals studenter från hela världen haft den underbara unikaheten av VERITAS 'Study Abroad-upplevelse. En perfekt blandning mellan akademiker och kulturell erfarenhet i ett av världens mest biodiversa länder, Costa Rica.

 • 5 års erfarenhet
 • Unik kulturell nedsänkning
 • Hållbarhet

Bästa Costa Rica Studie Abroad Kurser

Costa Rica är ett land fullt av överflödiga arter av växter och djur. Vi bor omgivna av berg, floder och stränder. Det är definitivt ett paradisiskt mål.

Detta land är ett utmärkt alternativ för de studenter som är intresserade av att studera utomlands. Inte bara för den pedagogiska kvaliteten men den fantastiska upplevelsen.

Vi gjorde en lista över de bästa kurser för att studera utomlands.

 1. Om du älskar havet så mycket som vi gör, definitivt "Tropical Marine Biology", kommer att förtrolla dina sinnen. Kursen introducerar begreppen oceanografi, marin geologi, marin ekologi och biologi. Du kommer att lära dig om förvaltning och bevarande av ekosystemen.
 2. För dem som påverkar kulturen på mänskligt beteende, finns det en fantastisk kurs som kommer att få din uppmärksamhet. "Kulturpsykologi", introducerar eleverna till psykologiområdet. Vi kommer att fokusera på ämnen som kulturella faktorer i självkoncept, könsroller, motivation, kognition, känslor, relationer och sociala värderingar.
 3. Art Fundamentals är en av våra favoritkurser. Det betonar mångfalden av form och innehåll i konstverket. Vi försäkrar dig om att upplevelsen blir positiv och minnesvärd.
 4. Vi borde definitivt vara oroade över vår miljö. VERITAS erbjuder en kurs där studenter ska undersöka ekosystem, befolkningsmönster och dynamik, användning och missbruk av resurser, befolkning och miljökvalitet. Kursen ger en introduktion till de stora miljöproblemen och problemen som möter det moderna samhället.
 5. För de studenter som vill förbättra sin spanska, finns det gott om kurser tillgängliga. Till exempel; Grundläggande spanska för hälsovården. Kursen är utformad för att ge vårdpersonal utan någon tidigare spansk erfarenhet av de verktyg som behövs för att interagera med och intervjua spansktalande patienter.

Vi har också spanska kurser som betonar i internationella affärsprogram

"Migration, socialisering och global förändring" är en kurs som introducerar eleverna till teorier och praxis för internationell mänsklig migration som ett fenomen som, samtidigt som det finns hela historien, har en särskild tonvikt i dagens värld.

Om du är intresserad av någon av dessa kurser kommer vi att älska att ge dig mer information och berätta om alla fördelar med att studera på VERITAS .Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Platser

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Frågor