
Yrkesexamen i tillämpad vetenskap in
Associate of Applied Science i kulinariska konster Virginia Western Community College

Stipendier
Introduktion
Visste du att Virginia Western Community College erbjuder kulinarisk utbildning av hög kvalitet som American Culinary Federation ackrediterar? Visste du att kulinariska konstfärdigheter efterfrågas runt om i världen? En AAS inom kulinarisk konst vid Virginia Western Community College förbereder dig för att du väljer en spännande kulinarisk karriär.
Denna läroplan är utformad för att ge studenterna de kunskaper och grundläggande färdigheter som krävs för att lyckas i den kulinariska industrin.
Programmål: Utexaminerade uppfyller kraven för American Culinary Federation behörighet för Certified Culinarian (CC) och Certified Pastry Culinarian (CPC).
Denna läroplan förbereder akademiker att komma in i arbetskraften på olika nivåer i följande positioner: Bagare, slaktkyckling, expediter, stek / sautékock, skaffekock, konditor, sopp- och såskock, souskock och grönsakskock. Med framgångsrik arbetserfarenhet kommer eleverna att kunna bli kockar och kockar.
kunna utföra alla väsentliga funktioner hos en kulinarier:
Kommunicera tillfredsställande med kunder, handledare, kamrater och det kulinariska teamet, inklusive en mångsidig grupp människor.
Se och hör tillräckligt för att reagera på de olika kulinariska miljöerna, såsom att ta emot och tolka olika utrustningssignaler.
Se noggrant för att läsa utrustningens mätare för att tolka visad data korrekt.
Var beredd att delta och stå / gå under lektioner och laboratorier under dagen och kvällarna, som varar mellan 3 och 9 timmar.
Gå snabbt under en längre period från ett område till ett annat. Arbeta med en känsla av brådska.
Böj eller huk ofta.
Hjälp till att lyfta eller flytta utrustning, grytor och stekpannor och livsmedelsingredienser.
Visa adekvat öga / handkoordinering för skicklighet vid manipulation av utrustning och redskap.
Använd händerna för att gripa, skjuta, dra och finmanipulation.
Arbeta med armarna helt utsträckta över korta perioder.
Differentiera färgspektrumet för korrekt beredning och presentation av färdiga rätter.
Har synskärpa att läsa handskrivna rekvisitioner korrekt, beställningar, ta emot rapporter, recept och ge kunderna säkerhet.
Måste kunna lyfta minst 50 pund.
Kunna göra flera uppgifter och hålla ett "jämnt huvud" när de utsätts för mycket stressande och krävande situationer i laboratorie- och praktikinställningar.
Arbeta nära håll nära en varierad grupp människor.
Tål hög temperatur miljö under långa perioder.
Arbeta som medlem i ett sammanhållet team.
Trots det föregående kommer en kvalificerad person med funktionsnedsättning som kan utföra dessa viktiga funktioner med rimlig anpassning att övervägas för antagning och andra kvalificerade sökande.
Även om detta program inte är utformat för överföring kan det finnas avtal med specifika institutioner.