Keystone logo
Wells International College Certifikat III i kommersiell matlagning
Wells International College

Certifikat III i kommersiell matlagning

Sydney, Australien

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Denna kvalifikation speglar rollen som kommersiella kockar som använder ett brett utbud av välutvecklade färdigheter i matlagning och god kunskap om köksdrift för att laga mat och menyalternativ. Med diskretion och bedömning arbetar de med viss oberoende och under begränsad övervakning med hjälp av planer, policyer och förfaranden för att styra arbetsaktiviteter. Denna kvalifikation ger en Pathway att arbeta som kommersiell kock på restauranger, hotell, klubbar, pubar, kaféer och kaféer.

Arbetsgivarnas mångfald inkluderar restauranger, kaféer, klubbar, pubar, kaféer och cateringföretag, evenemangslokaler eller organisationer som organiserar sin egen catering. Arbete kan utföras på plats på platser, kommersiella kök eller på plats för utomhusevenemang eller en kombination av båda.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Diplomerad i Bak- och konditorihantering
    • Toronto, Kanada
  • Professionell bakverk och bakning kurs
    • Barcelona, Spanien
  • Associate of Applied Science in Baking and Conditor Arts
    • Lynnwood, Amerikas förenta stater