30 Internationella köket degrees found
- Livsmedelsvetenskap
- Internationella köket
- Europa21
- Nordamerika7
- Asien1
30 Internationella köket degrees found
Utvalda
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Forskarutbildning i kulinarisk konst
- Manresa, Spanien
- Barcelona, Spanien
Kurs
Heltid
7 månader
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
Advanced Culinary Arts Postgraduate Degree för att lära dig om global mat, modern och traditionell mat, kreativitet, innovation och nya tekniker, inklusive de bästa katalanska matrecepten,
Utvalda
FERRANDI Paris
Avancerat professionellt program i franska bakverk (certifikat)
- Rennes, Frankrike
- Bordeaux, Frankrike
Certifikat
Heltid
8 Veckor
På Campus
Engelsk
Att bemästra konsten att franska bakverk kräver stringens och precision men också en förmåga att utveckla och förnya ett erbjudande. Boutique-, dekorations- och eventprodukter kommer att behandlas under vårt nya program, för att ge deltagarna ny inspiration och teknik från konditorer på hög nivå.
Utvalda
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Program för italiensk pasta
- Parma, Italien
Certifikat
Heltid
3 Veckor
På Campus
Engelsk
Denna unika kurs ger studenterna möjlighet att komma in i den italienska pastaproduktionens värld och lära sig specifika tekniker för både torr och färsk pasta samt hur man hanterar produktion för direktförsäljning och catering. Detta är den perfekta chansen för alla internationella studenter som vill lära sig teknikerna för pastatillverkning och produktion både för färsk pastalaboratorium och catering för att få en verklig professionell erfarenhet och ta ett steg framåt mot entreprenörskap i branschen.
Utvalda
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Master of Pizza och brödbakningskurs
- Florence, Italien
Kurs
Heltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
"Master of Pizza", tillgänglig exklusivt i Florens (Toscana), är en 70-timmars intensivkurs under två veckor, där deltagarna behärskar degjäsning, val av topping och professionella baktekniker. Varje steg är praktiskt, vilket säkerställer en verklig inlärningsupplevelse.
Utvalda
Culinary Arts Academy Switzerland
Swiss Grand Diploma in Culinary Arts
- Port-Valais, Schweiz
Diplom
Heltid
3 terminer
På Campus
Engelsk
Bemästra grunderna för kulinariska konster och utveckla din gom och dina sinnen genom att utforska olika tekniker, ingredienser och världens kök. Det här programmet erbjuds också som en Pathway till Bachelor of Arts.
Utvalda
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Forskarutbildning i kulinarisk konst
- Manresa, Spanien
- Barcelona, Spanien
Kurs
Heltid
7 månader
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
Advanced Culinary Arts Postgraduate Degree för att lära dig om global mat, modern och traditionell mat, kreativitet, innovation och nya tekniker, inklusive de bästa katalanska matrecepten,
Utvalda
FERRANDI Paris
Intensivt professionellt program i franska bakverk (certifikat)
- Paris, Frankrike
- Dijon, Frankrike + 2 more
Certifikat
Heltid
16 Veckor
På Campus
Engelsk
Programmen är utformade med proffs inom franska konditorivaror och enologi, och genomtänkte ett kreativitetsprojekt för vin och kök, för att förstå och förvärva kunskapen och kunskapen om en konst som snart är kopplad till den franska terroiren.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Franska pastry Arts Diploma
- Yssingeaux, Frankrike
Kurs
Heltid
6 månader
På Campus
Engelsk
Program om sex månader för kulinariska och konditorientusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresserade av att arbeta inom gastronomiska universum.
Le Cordon Bleu Mexico
Mexikansk matlagningskurs i
- Buenavista, Mexiko
- Mexicali, Mexiko
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk, Spanska
Mexikansk mat, en UNESCO kulturella och immateriella arv av mänskligheten, är en av de mest varierade och rikaste köken. Det är känt för sina distinkta smaker och
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
STIFTELSEN FÖR ITALIEN CUISINE
- Calabria, Italien
Certifikat
På Campus
Italienska
Oavsett om du är en professionell kock eller en seriös hemmagourmet, kommer ingen annan veckas kurs i världen att ge dig mer kunskap och italiensk regional matlagningsupplevelse än Foundation of Italian Cuisine. Flera områden på menyn tillagas och presenteras inklusive perfekta såser, pasta, vegetariska rätter och medelhavsmat. Särskild tonvikt läggs på bakning, integrering av specialbröd, härdbröd, pizza, focaccia och desserter i kockens repertoar. Genom att arbeta tillsammans med mästarkockar kommer du att upptäcka hur du återskapar de autentiska livfulla smakerna som har gjort Italien till världens mathuvudstad. Som alltid är detta program allomfattande från ankomsttiden till flygplatsen till avgång. Boende, marktransfer, alla måltider och kulturresor ingår.
The Umbra Institute
PROGRAMMET FÖR MAT OCH HÅLLBARHET (FSSP)
- Perugia, Italien
Certifikat
På Campus
Italienska
FSSP är ett terminellångt tvärvetenskapligt certifikatprogram öppet för alla studenter med intresse för mat, hållbarhet och miljö. Det är särskilt lämpligt för dem som hoppas kunna kultivera en karriär inom livsmedels- eller miljöindustrin eller som vill fortsätta sin utbildning på forskarnivå. Det finns tre spår: livsmedelsstudier, miljöstudier och hållbarhet och dubbelspåren. För varje spår tar eleverna en italiensk klass, 1-poängs grundkurs, och väljer sedan tre eller fyra andra FSSP-kurser. Varje temakurs innehåller en serie sam- och utbildningsaktiviteter som är en integrerad del av läroplanen; de inkluderar gästföreläsningar, platsbesök, utflykter, kulinariska aktiviteter, forskningsprojekt och andra praktiska upplevelser. Dessa aktiviteter gör det möjligt för eleverna att direkt observera de begrepp som studeras i klassrummet och analysera frågor kring mat, hållbarhet och miljön i ett italienskt och globalt sammanhang ur olika perspektiv.
Le Cordon Bleu University Ottawa
Grundläggande konditorbevis
- Ottawa, Kanada
Magisterdiplom
På Campus
Engelsk
Lär dig de klassiska teknikerna för att kombinera ingredienser i rika bakverk. Huvudingredienserna i fransk konditori är mjöl, smör, ägg och "savoir-faire!" Genom att lära sig deras olika kombinationer, egenskaper och applikationer kommer du att lära dig att göra olika typer av konditori som paté sablée, paté feuilletée och choux pasta; och traditionella slott som Saint Honoré, Black Forest och Paris-Brest. Demonstrationerna och de praktiska sessionerna leder dig steg för steg igenom grunderna för fransk konditori. Basic Pastry är det första steget, följt av mellanliggande och överlägsen i att slutföra ditt Diplôme de Pâtisserie.
International Culinary Institute
Högre examen i klassiskt västerländskt kök
- Hong Kong, Hongkong
Avancerad examen
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Högre examen i klassiska västerländska köksutbildade kommer att vara professionellt redo att inta operativa positioner tillgängliga i ett brett utbud av cateringföretag, såsom restauranger, hotell, orter, temaparker och klubbhus. Efter att ha samlat yrkeserfarenhet kommer de att bli mycket skickliga kandidater för tillsyn och ledande befattningar.
CAST Alimenti
Professionellt avancerat diplom i italiensk konditori för hotell- och restaurangservice
- Brescia, Italien
Avancerad examen
Heltid
8 månader
På Campus
Italienska
"Pasticcere" eller konditor i catering- och hotellbranschen kombinerar i sig all kunskap och tekniska färdigheter hos den traditionella konditoren, men tolkar samtidigt och skapar en konditorivaror med helt olika mål från det vanliga laboratoriet: De kontextualiserar sitt arbete inom ett team, som arbetar nära chefschefen, för att säkerställa överlägsen kvalitet i cateringtjänsten och inom gästfrihet.
Ecole Lenôtre
Grunderna i det franska köket - 6 veckor
- Rungis, Frankrike
Certifikat
Heltid
6 Veckor
På Campus
Franska, Engelsk
Grunderna i det franska köket har skapats för personer som vill utbilda sig eller återuppfinna sig själva inom matlagning, och för dem som vill lära sig grunderna på 6 veckor.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Akademisk kurs Program i Livsmedelsvetenskap Internationella köket
Program och kurser som betonar internationella rätter fokuserar på smaker och rätter som traditionellt tillagas av människor från olika länder och etnisk bakgrund. I takt med att restaurangkunder och cateringkunder utvecklar sofistikerade matsmaker ökar efterfrågan på dessa unika internationella rätter dagligen.