Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Kurser Program i Antropologi 2023

9 Kurs Program i Antropologi 2023

Översikt

Om du är intresserad av att lära sig om organisationen av mänskligt liv och civilisation, då dessa kurser i antropologi är ett bra ställe att börja. Antropologi kurser ger möjlighet för studenter och yrkesverksamma att lära sig mer om den disciplin och öka en 's kulturella kompetens. Kurser i antropologi kan gräva i sådana områden som biologisk antropologi, Kulturantropologi, språkliga antropologi och socialantropologi.

Lika bred som studiet av mänskligheten är dessa kurser i antropologi också omfatta ett brett spektrum av ämnen, berör viktiga begrepp som förhistoria, evolution, etnicitet, funktionalism, kön, kolonialism, nationalism, materiell kultur och mycket mer. Antropologi är en global disciplin, och som sådan är dessa kurser i antropologi värd en rad universitet i olika städer runt om i världen.Erfarna professorer i Antropologi kurserna kommer att hjälpa låsa upp värdet och utmaningar av vanliga metodologiska ramar i antropologi, som holism, kulturell relativism, etnografi och deltagande observation.

Om du är intresserad av antropologi kurser, men ändå behöver några idéer och information om var du registrera, är du på rätt spår. Scrolla ner för att ta reda mer om dessa korta kurser i antropologi och begära information om programmen.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Samhällsvetenskap
  • Antropologi
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat