Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kurser Program i Biokemi i Amerikas förenta stater 2023

1 Kurs Program i Biokemi i Amerikas förenta stater 2023

Översikt

Vad är medicinsk kemi?
Studien av medicinsk kemi undersöker hur kemikalier interagerar med levande system. Det täcker ett brett spektrum av ämnen, från enzymernas roll i ämnesomsättningen till utveckling av nya läkemedel, och behandlingar för sjukdomar. Medicinska kemister utvecklar nya sätt att diagnostisera och behandla sjukdomar och förbättra livskvaliteten för patienter.

Vilka jobb finns det i Medicinsk kemi?
Medicinska kemister arbetar vanligtvis inom forsknings- och utvecklingsavdelningar (R& D) inom läkemedels- och bioteknikindustrin. De arbetar också i akademin, regering, och andra inställningar. I R& D, medicinska kemister använder sin kunskap om kemi för att utveckla nya läkemedel och terapier. De kan vara involverade i produktion och testning av läkemedel. I akademin, medicinska kemister undervisar och bedriver forskning inom områden som läkemedelskemi, läkemedelsutveckling, och toxikologi. Statliga medicinska kemister kan arbeta i tillsynsmyndigheter, övervaka säkerheten för nya läkemedel och terapier. Andra medicinska kemister arbetar på sjukhus eller kliniker, där de kan vara involverade i att utveckla nya diagnostiska tester eller behandlingar.

Varför är det viktigt att studera medicinsk kemi?
Medicinsk kemi är viktigt eftersom det hjälper oss att förstå hur kemikalier interagerar med levande system. Denna kunskap kan användas för att utveckla nya läkemedel och behandlingar för sjukdomar, och förbättra livskvaliteten för patienter. De som studerar medicinsk kemi bidrar också till att hantera säkerheten för läkemedel som ges till allmänheten för att behandla sjukdom och sjukdom.

Vilka typer av medicinsk kemi grader finns det?
Det finns många olika typer av medicinska kemigrader tillgängliga, beroende på programmets fokus du föredrar. Några vanliga utbildningsprogram inkluderar medicinsk kemi, läkemedelsutveckling, och toxikologi. Dessa program kräver vanligtvis fyra till fem års studier, och kan omfatta både klassrum och laboratoriearbete. Studenter som är intresserade av att bedriva en karriär inom medicinsk kemi bör överväga att få en kandidatexamen i kemi, eller ett relaterat område. De som vill bedriva forskning eller undervisa på universitetsnivå bör överväga att få en examen.

Vad ska jag studera under min medicinska kemiexamen?
Under en medicinsk kemi examen, studenter lär sig om kemikaliernas roll i levande system, som människokroppen. Dessutom lär de sig om regleringsprocessen för nya läkemedel och terapier. Klassarbete kan innehålla ämnen som läkemedelskemi, läkemedelsutveckling, och toxikologi. Studenterna får också praktisk erfarenhet i laboratoriet, där de lär sig att syntetisera nya läkemedel och testa för säkerhet.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Amerikas förenta stater
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Biokemi
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden