Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kurser Program i Botanik i Amerikas förenta stater 2023

1 Kurs Program i Botanik i Amerikas förenta stater 2023

Översikt

Vad är botanik?
Botanik är studien av växter. Det handlar om undersökning av växtliv och klassificering av växter. Botaniker studerar strukturen, fungera, tillväxt, och utveckling av växter. De undersöker också hur växter interagerar med sin miljö och hur de används av människor.

Vad kan jag göra med en examen i botanik?
En examen i botanik kan leda till en karriär inom ett antal olika områden, inklusive jordbruk, trädgårdsodling, skogsbruk, och miljövetenskap. Botaniker kan hitta anställning hos myndigheter, privata företag, eller forskningsinstitutioner. De kan också arbeta som oberoende konsulter.

Varför är det viktigt att studera botanik?
Botanik är viktigt eftersom det hjälper oss att förstå den naturliga världen och de växter som vi litar på för mat, medicin, och andra produkter. Botaniker studerar hur växter växer och utvecklas, vilket kan hjälpa oss att förbättra avkastningen, utveckla nya läkemedel, och hitta sätt att bevara hotade växtarter. Botanik hjälper oss också att förstå växternas utveckling och den roll de spelar i ekosystem.

Vilka grader finns i botanik?
Det finns ett antal olika typer av botanikgrader tillgängliga på grund- och forskarnivå. Grundutbildningar erbjuder vanligtvis en kandidatexamen (B.S.) i botanik, medan forskarutbildningar kan erbjuda en magisterexamen (FRÖKEN) eller filosofie doktor (Ph.D.) i botanik. Programmen varierar i fokus, men alla ger studenterna en omfattande utbildning i växtbiologi.

Vad ska jag studera under min botanikexamen?
Under ett botanikprogram, studenter kommer att ta kurser i växtfysiologi, ekologi, taxonomi, och evolution. De kommer också att få utbildning i fältarbete och laboratorieforskning. Studenter kan ha möjlighet att delta i praktikplatser eller självständiga forskningsprojekt.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Läs mer

Filter

 • Kurs
 • Amerikas förenta stater
 • Biovetenskap
 • Botanik
Studiefält
 • Biovetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden