Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Kurser Program i Coaching 2023

5 Kurs Program i Coaching 2023

Översikt

Kurser kan ge eleverna djupgående pedagogiska erfarenheter inom ett visst ämne. En kurs kan bestå i flera dagar, veckor eller månader beroende på ämne och institution som tillhandahåller inlärningsmöjligheten.

Vad är en kurs i sport coaching? Tränare ger idrottare instruktioner och träning för att förbättra deras fysiska kondition och prestanda. Exempel på potentiella kurser inom detta ämne är fysisk utbildning, coaching begrepp, idrottspsykologi, fysiologi och näring. Vissa kurser kan också göra det möjligt för eleverna att lära sig teorier och begrepp relaterade till en viss sport. Ytterligare kurser kan fokusera på ungdomsport eller bygga ett framgångsrikt coachingsföretag. Studenter kan också hitta kurser som undersöker hur tekniska tillämpningar kan förbättra både coachningsstrategier och spelarprestanda.

Personer som fullbordar en kurs i idrottstrening kan utveckla värdefulla livsförmågor som stark kommunikation och projektledningskapacitet. Framgångsrika studenter kan också uppvisa en förstärkt ledarskapacitet. Alla dessa färdigheter är typiska kännetecken för en bra tränare.

Människor som är intresserade av att slutföra en kurs i idrottstrening bör kontakta den lärande institution de är intresserade av att delta i att direkt få information om kostnader. Denna variabel beror på många faktorer, inklusive studieplats och studieperiod.

Efter avslutad kurs i sportcoaching kan framgångsrika studenter potentiellt driva karriärmöjligheter som tränare med offentliga och privata skolprogram eller kollegiala idrottsavdelningar. Andra alternativ kan vara atletiska programkoordinatorer på gemenskapscentra eller ungdomsfokuserade ideella organisationer. Arbeta direkt med professionella sportlag och idrottare kan vara ett annat genomförbart alternativ. Vissa studenter kan söka arbete som personliga tränare eller tränings tränare på gym eller hälsoklubbar. Etablering av egen fysisk aktivitet kan vara ett annat alternativ för affärsinriktade individer.

Många skolor erbjuder både online och på campus kurser i sport coaching. För att börja registreringsprocessen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Kurs
 • Sport
 • Coaching
Studiefält
 • Sport (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat