Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 20 Kurser Program i Datornätverk 2023

20 Kurs Program i Datornätverk 2023

Översikt

Det går inte att förneka hur stora datorer och nätverk är i vår moderna värld. Det är därför kurser i datornätverk är så viktiga. Medan många studenter kommer att besluta att ägna sig åt detta område specifikt kommer många andra väljer att ta en kurs bara för att få de datavetenskap färdigheter.

Så vad är en kurs i datornätverk? Detta program introducerar studenterna till avancerade datorsystem och hur man underhåller dem. Detta varierar från implementering till anslutning och även säkerhet. Att vara mycket lik informationsteknik (IT) program, har du möjlighet att lära sig allt om datorsystem, men kommer sannolikt främst att fokusera på nätverk i en företagsmiljö. Den innehåller också vissa utvecklings- och programmeringsstudier.

Kurser i datornätverk har fördelen av att täcka alla grundläggande datavetenskap material medan du utvecklar en expertis på det sätt de ansluter till varandra.Denna specialitet har många olika tillämpningar, från analys till stöd positioner, så det finns en hel del du kan göra med en examen i detta område.

Precis som alla utbildningsprogram varierar datornätverk kraftigt i kostnad. Men det gör det erbjuder fördelen av att bara ha en stor icke-undervisning bekostnad: en dator. Titta in olika universitet och program för att få en känsla för den finansiella investeringar.

Efter examen ska eleverna förväntar många karriärmöjligheter. Det finns en stor efterfrågan på personal datornätverk. När allt gott som alla företag, oavsett storlek, använder datorer, och de flesta av dem också införliva nätverk. Du kan välja att arbeta som nätverksadministratör, ingenjör, analytiker, tekniker, eller ens som ett datornätverk instruktör. Uppgifter som hanteras av dessa yrkesgrupper omfattar felsökningsavgifter, korrigera nätverksfel och serverunderhåll. Förutom tekniskt arbete, det finns chefs möjligheter.

Till att börja inom datornätverk, utforska de olika pedagogiska alternativ för dig. Att välja rätt program är nyckeln till framgång. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
  • Datornätverk
Studiefält
  • Teknologistudier (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat