Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kurser Program i Entreprenörskap och ledarskap i Kanazawa, Japan 2023

1 Kurs Program i Entreprenörskap och ledarskap i Kanazawa, Japan 2023

overview

Ishikawa har några bra universitet som täcker diversifierade utbildningar som är dedikerade till att förbereda företagsledare och entreprenörer inom olika områden. Några av universiteten är The Princeton i Ishikawa, Ishikawa Prefectural Nursing University, Ishikawa Prefectural University och Japan Advanced Institute of Science and Technology.

Program i ledning och entreprenörskap förbereder studenterna på att driva och hantera ett företag. Ämnen som kan inkluderas är riskbedömning, frågor som rör konkurrensutsatta marknader, strategisk planering, juridiska och politiska konsekvenser, och skrivande av affärsplaner.

Japan har en av de starkt integrerade system för högre utbildning i Asien. Japans inställning till naturvetenskap och teknik är högt värderade alltså deras utbildningsnivå mycket strukturerad från barndomen till primär genom sekundära till tertiära nivåerna. Med 126 miljoner människor som bor i Japan har ett kulturellt rik miljö. Greater Tokyo-området är det största storstadsområdet i världen, med över 30 miljoner invånare.

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

read_more

filters

  • Kurs
  • Företagsekonomi
  • Entreprenörskap
  • Entreprenörskap och ledarskap
fields_of_study
  • Företagsekonomi (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study