Keystone logo

11 Kurs Program i Naturvetenskap Fysik 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Naturvetenskap
  • Fysik
Studiefält
  • Naturvetenskap (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Program i Naturvetenskap Fysik

Möjligen en av de äldsta naturvetenskaperna, är fysik sysslar med materia och dess rörelse genom rumtiden med särskild uppmärksamhet på begreppen mekanik, ljus, värme och annan strålning, magnetism, ljud, elektricitet och atomära struktur. Fysik är en gren av grundläggande vetenskap, inte en praktisk vetenskap. Således kommer Fysik kurser ofta vara en förutsättning för att andra naturvetenskapliga kurser som geologi, kemi, biologi eller astronomi. Fysik kurser kommer också att vara nödvändig för en karriär inom teknik, medicin och datavetenskap.

De grundläggande begrepp och teorier som presenteras i fysik kurser måste inte bara vara logiskt sant, men också matcha observerade experimentella data. Vissa fysik kurser kommer att lägga större vikt vid teori, medan andra kommer att innebära laborationer där studenterna kommer att upptäcka fysikens lagar för sig själva.Fortfarande andra fysik kurser kommer att specialisera sig på en av de många akademiska underavdelningar i fysik, som optisk, atom, molekylär fysik, partikelfysik, geofysik eller biofysik.

Scrolla ner för att ta reda på hur du kan lägga till fysik till registerutdrag. Klicka för att begära mer information om fysikkurser direkt från dessa ackrediterade universitet eller institutioner.