Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 50 Kurser Program i Hållbarhetsstudier 2023

50 Kurs Program i Hållbarhetsstudier 2023

Översikt

Studenter som vill ändra sin utbildningsfokus kan välja att ta några kurser för att komma tillbaka på rätt spår. En kurs är också till nytta för dem som arbetar för närvarande och vill utöka sin kompetens för att förbättra deras framtida karriärutsikter.

Vad är kurser i hållbarhetsstudier? Dessa är utformade för studenter som bryr sig om miljön och vill vara involverade i hållbarhetshanteringslösningar. Varje program varierar i sina kursutbud och fokus, och vissa kommer att ha en mer allmän inställning medan andra utforskar specifika ämnen. Exempel på ämnen är energihantering i byggnader, energiintensitet i livsmedelsproduktion, ny transportteknik, förnyelsebara energisystem och energisäkerhet. Fokuserade ämnesområden kan vara hållbar förvaltningskedja, växthusutsläpp, miljöekonomi och miljökoxikologi.

Eleverna utvecklar ett antal fördelaktiga färdigheter genom att ta dessa kurser. Några exempel på förmågor som kan leda till förbättrade karriärmöjligheter inkluderar problemlösning, kritiskt tänkande och effektiva muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga.

Studenter som undviker att få högre utbildning eftersom de tror att det kommer att kosta för mycket kan tänka annorlunda när man tittar på kurser. Många av dem har kort varaktighet, vilket gör dem billigare, och de kan typiskt tas deltid eller online så att man fortfarande kan tjäna sig medan de går till skolan.

Karriär inom hållbarhetsområdet finns i humaniora, samhällsvetenskap och biovetenskap. De faktiska karriärvägarna kan skilja sig mycket, men på något sätt främjar arbetena socialt ansvar, miljöskydd och lönsamhet. Specifika titlar kan omfatta civilingenjör, industriell produktionschef, atmosfärs- och rymdforskare, chef för hållbarhet, datainmatningsteknik, uppsökningskoordinator, miljöpolitikchef, naturresurschef och internationell utvecklingsforskare.

Utforska här för online, lokal och internationell hållbarhetskurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Hållbarhetsstudier
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (50)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat