Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Kurser Program i Internationell förvaltning 2023

3 Kurs Program i Internationell förvaltning 2023

Översikt

En kurs i internationell förvaltning är idealisk för studenter som har en bakgrund som innehåller matematik, affärskommunikation och grundläggande datortillämpningar. De som söker en högre examen i ledningen eller arbetar mot certifieringar tar ofta denna typ av kurs.

Någon kanske undrar, vad är en kurs i internationell förvaltning? Det är oftast en del av ett program som ger studenterna de kunskaper och färdigheter för att undersöka, hantera och analysera aspekter av internationell handel för företag. En instruktör med expertis inom området kan presentera kursmaterial i en mängd olika format, med övningar och projekt som bekanta eleverna med frågor som kan uppstå i deras karriärer.

Efter avslutad kurser, en student får tillämpa grunden lärt sig i mer avancerade klasser. Denna kunskap är direkt fördelaktigt för dem som redan har etablerat karriärer.

Kurser i internationell förvaltning finns runt om i världen, och de varierar i djupet av materialet erbjuds och längden på klassen. Kostnaderna skiljer sig mycket baserat på dessa faktorer, men en person som är intresserad kan läsa om kostnader som är specifika för varje institution medan forska de kurser som passar hans eller hennes utbildningsbehov.

Internationell management omfattar en rad olika områden. Dessa inkluderar internationell handel forskning, supply chain management, personalförvaltning, samt försäljning och marknadsföring, för att nämna några. Studenter med vissa kurser avslutade kan kvalificera sig för nybörjar positioner, medan en examen kan förbereda dem för medelaktivt positioner. Företagsutvecklingschefer, internationella försäljningschefer och logistiksamordnare är bara tre av många valmöjligheter för dem som utövar ett jobb inom detta område.

En kurs i internationell förvaltning typiskt tas som en del av en grundutbildning eller avancerad nivå program, och många institutioner har förutsättningar som måste uppfyllas innan inskrivning är möjlig. För att hjälpa eleverna att hitta den kurs som är rätt för dem, många universitet erbjuder distansutbildning alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Kurs
 • Studier i management
 • Internationell förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat