Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Kurser Program i Juridik 2023

7 Kurs Program i Juridik 2023

Översikt

Studenter inskrivna vid ett universitet brukar ta kurser som fokuserar på ett visst ämne och pågå en hel termin. Under denna klass, eleverna ofta lyssna på föreläsningar, ta handledning, och få bedömningar för sitt arbete. När de är färdiga, de är vanligtvis tilldelas en klass, kredit mot examen, och / eller ett certifikat.

Vad är en kurs i juridik? Denna kortsiktiga utbildningsprogram kan erbjuda studenterna kunskap om en rad olika rättssubjekt före inträde Law School. Vanliga frågor som behandlas inkluderar regeringen, historia, tala inför publik, affärsjuridik, politik, straffrätt, logik och etik. Majoriteten av lagen kurser undervisas på campus, och många ge eleverna praktisk inlärning erfarenheter för att de kan tillämpa sina studier på verkliga situationer. Vissa utbildningar kombineras med andra ämnen såsom ekonomi, näringsliv, mänskliga rättigheter, och mode.

Det finns flera unika fördelar för att studera lagen.Om du vill bli advokat, kommer sannolikt att vara en förutsättning för att din juridiska utbildning denna typ av klass. Det kan hjälpa dig att lära dig grunderna i den juridiska världen för att du kan bygga vidare på dem under din framtida utbildning och karriär.

Kostnaden för att anmäla sig till en kurs varierar beroende på skola du väljer att delta. Eftersom det finns skolor runt om i världen, är det rekommenderat att forska i kostnaden för undervisning med den specifika skolan för att ta emot information om avgifter.

Personer med juridiska bakgrunder har oftast flera karriärmöjligheter beroende på deras skolgång och kvalifikationsnivå. I allmänhet, de som tar lag kurser tenderar att göra karriär som advokater, poliser, domstolsbyggnad tjänstemän, domare och mer. Det finns många möjligheter om du har rätt meriter och arbeta hårt för att uppfylla dina karriärmål.

För att hitta rätt kurs för dig, är det en bra idé att titta på nätet.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Studier i juridik
  • Juridikstudier
  • Juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat