Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Kurser Program i Money Management 2023

3 Kurs Program i Money Management 2023

overview

Oavsett om det är online eller i klassrummet är kurser en strukturerad titt på ett eller flera ämnen. De tjänar ofta för att bekanta en student med nytt material eller att överbrygga ett gap mellan fält. Kurser brukar ta en hel termin men vissa tar bara några veckor.

Vad är en kurs i penninghantering? Det finns två huvudområden som hanterar denna typ av ekonomiskt problem: personligt och företagande. Personlig penninghantering kan vägleda eleverna genom sätt att göra och hålla sig till en budget eller lära dem om pension och andra besparingsplaner. Affärspengarhantering är ofta mer komplex och kan se på hur kassaflödet fungerar för företag med många miljoner i intäkter.

Vissa färdigheter som du kan lära dig i en kurshanteringskurs inkluderar ett bra huvud för antal, kritiskt tänkande och beslutsfattande. Du kan tillämpa dessa på din personliga ekonomi eller använda dem i nästan alla företag eller sociala miljöer.

Budgetering för en kurs i penninghantering är en bra idé och kan fungera som övning för ditt senare kursarbete. Faktorer att överväga inkluderar böcker, varor och resor, om kursen inte är online.

Att slutföra en penninghanteringskurs hjälper dig vanligtvis att få ett jobb i finansvärlden. Kurser som fokuserar mer på personlig ekonomi kan emellertid ingå i ett större program med ett annat fokus. Om du letar efter ett ekonomiskt jobb kanske vissa jobbtitlar du kan kvalificera dig för är banker, mäklare, handelsförhandlare, revisor och finansiell rådgivare. Om du redan arbetar i ekonomi kan det vara en del av att öka en chans för att höja eller befordra.

Pengarhantering lärs på en mängd olika skolor över hela världen. Ibland är kursen en del av affärsavdelningen och andra gånger en ekonomisk. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

  • Kurs
  • Studier i ekonomi
  • Investering
  • Money Management
fields_of_study
  • Studier i ekonomi (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study