Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Kurser Program i Privat pilotlicens 2023

3 Kurs Program i Privat pilotlicens 2023

Översikt

Kurser utbildas i högskolor, yrkesinstitutioner och universitet för att vinna krediter mot en examen eller licens. Diplom och certifikat finns i ett brett spektrum av ämnen eller färdigheter.

Vad är en kurs i privat pilot licens? Obligatoriskt grundarbete fokuserar på flygprinciper, aerodynamik, väderdata och meteorologiska tjänster, radiokommunikation, flygplan, flygplanering, flygning av nattflygning, Federal Aviation Regulations, flygmanövrer och mer. Eleverna loggar flygtimmar för att få en start på upplevelsen och de nödvändiga flygtimmarna som behövs för licensavslutning. Kurser tar var som helst från åtta veckor till två år för att slutföra.

Att lära sig att flyga kan vara ett stort förtroende för studenterna i deras personliga och professionella liv. Dessutom är flygande givande i sig själv. Hantera nödsituationer och ha grundläggande medicinsk kunskap sträcker sig utöver flygförberedelser för att förbereda forskare för liknande situationer på marken.

Kurskostnaderna varierar beroende på vilken skola du väljer och hur länge licenskurserna löper. Grundlig forskning hjälper intresserade individer att göra det bästa beslutet för sin tid och pengar.

De flesta studenter tjänar en privat pilot licens för spänningen att flyga ett privatplan på egen hand, för familj och vänner, för arbete eller för deras nästa semester plats. Vissa har använt det för att bli flyginstruktörer eller reseguider, vilket ger dem en ny karriärväg. Piloter har gått med i luftfartsklubbar för att utöka sina sociala kretsar för att inkludera deras intressen. Vissa har förgrenat sig till nya hobbyer, inklusive aerobatics, flygplanbyggnad och flygplanåterställning. Du kan också använda licensen för att vara en bra samaritan genom att erbjuda rides för den terminala sjukan.

Kurser för certifikat och licenser är tillgängliga för heltid och deltidsanmälan. Starta din karriär eller hobby med en sökning efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Luftfart
  • Pilotutbildning
  • Privat pilotlicens
Studiefält
  • Luftfart (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat